Τζούλια Ρόμπερτς: Όλα δείχνουν ότι σταματάει την υποκριτική

Η Τζούλια Ρόμπερτς δεν εμφανίζεται πολύ στο Χόλιγουντ τον τελευταίο καιρό, αλλά όντως «παράτησε» την υποκριτική;
Η Τζούλια Ρόμπερτς είναι ένας πραγματικός θρύλος του Χόλιγουντ. Από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην ταινία Mystic Pizza της δεκαετίας του ’90, η ηθοποιός συνέχισε να πρωταγωνιστεί σε επιτυχία μετά από επιτυχία. Αυτά περιλαμβάνουν το Pretty Woman με τον Ρίτσαρντ Γκιρ, που κέρδισε πάνω από 460 εκατομμύρια δολάρια στο box office. Εκτός από αυτό, η Ρόμπερτς είναι επίσης πιο γνωστή για ταινίες όπως το My Best Friend’s Wedding, το Notting Hill, η Erin Brockovich και οι ταινίες του Ocean όπου έπαιξε με τον George Clooney και τον Brad Pitt.

Μετά από μια σειρά επιτυχιών και ένα Όσκαρ (για την Erin Brockovich), φαίνεται ότι η Roberts εξαφανίστηκε. Σίγουρα, η ηθοποιός έκανε κάποιες εμφανίσεις κατά καιρούς αλλά ξαφνικά έλειξε από τη μεγάλη οθόνη. Τώρα, κάποιοι μπορεί να σκέφτηκαν ότι η ηθοποιός έφυγε για να επικεντρωθεί στην οικογένειά της. Ωστόσο, δεν είναι ακριβώς αυτή η όλη ιστορία.

Η Τζούλια Ρόμπερτς ήθελε να κάνει οικογένεια

Πριν από αρκετά χρόνια, η Ρόμπερτς γνώρισε τον σύζυγό της Ντάνιελ Μόντερ στα γυρίσματα του The Mexican στις αρχές του 2000. Δύο χρόνια αργότερα, παντρεύτηκαν. Άλλα δύο χρόνια μετά, ο Roberts και ο Moder καλωσόρισαν επίσης τα παιδιά τους, τα δίδυμα Phinnaeus και Hazel. Το ζευγάρι απέκτησε επίσης το τρίτο τους παιδί, τον γιο Henry, το 2007.

Αποφασισμένη να είναι μια καλή μαμά για τα παιδιά της, η Ρόμπερτς έχει ξεκαθαρίσει από τότε ότι η οικογένειά της έρχεται πρώτη απ όλα. «Έχω μια αίσθηση μεγάλης υπερηφάνειας που είμαι σπίτι με την οικογένειά μου και θεωρώ τον εαυτό μου νοικοκύρα», εξήγησε η ηθοποιός. «Σε μεγάλο μέρος της νεότερης ζωής των παιδιών μου έβλεπαν τον μπαμπά τους να φεύγει και εγώ θα δούλευα λίγο, αλλά σχεδόν δεν το πρόσεχαν».

Στην πραγματικότητα, ήταν η επιθυμία της Ρόμπερτς να είναι πάντα γύρω από τα παιδιά της που σχεδόν την έπεισε να αρνηθεί την ταινία August: Osage County, η ίδια η ταινία που οδήγησε στην τελευταία υποψηφιότητά της για Όσκαρ. Ο μικρότερος γιος της ήταν έτοιμος να πάει νηπιαγωγείο εκείνη την εποχή και η Ρόμπερτς ήθελε απλώς να είναι εκεί.

Σε εκείνο το σημείο, ο σύζυγός της της έδωσε την ώθηση που χρειαζόταν. «Θυμάμαι ότι μίλησα με τον Ντάνι για αυτό και είπε: «Κάποια στιγμή θα έπρεπε να μας αφήσεις να δουλέψουμε. Δεν θα προτιμούσες να το κάνεις σε μια κατάσταση όπως αυτή;»

Από τότε, ωστόσο, η Ρόμπερτς έγινε λιγότερο “ορατή” δημόσια. Και ενώ κάποιοι μπορεί να πίστευαν ότι αυτή τη φορά προσπαθούσε πραγματικά να φύγει από το Χόλιγουντ, στην πραγματικότητα δεν ήταν έτσι.

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin