Εξαφάνιση Μαντλίν: Νέα αποδεικτικά στοιχεία για τον ύποπτο -«Είμαστε βέβαιοι ότι είναι ο δολοφόνος»

Οι αρχές έχουν βρει νέα αποδεικτικά στοιχεία για τον βασικό ύποπτο για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν Μακάν πριν από 15 χρόνια στην Πορτογαλία.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι έχουν βρει «κάποια δεδομένα, κάποιες νέες αποδείξεις», προσθέτοντας: «Είμαστε βέβαιοι ότι (ο Κρίστιαν Μπρύκνερ) είναι ο δολοφόνος της Μαντλίν Μακάν.

Ο Μπρύκνερ, που έχει καταδικαστεί για κακοποίηση ανηλίκου και για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, παραμένει φυλακισμένος στη Γερμανία για μια άλλη υπόθεση, για τον βιασμό μιας γυναίκας στην ίδια περιοχή του Αλγκάρβε όπου εξαφανίστηκε η μικρή Βρετανίδα το 2007. Τότε η Μαντλίν ήταν τριών ετών.

Τον περασμένο μήνα ένας Πορτογάλος εισαγγελέας κατονόμασε ως ύποπτο τον Μπρύκνερ. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται αναφορά σε «ύποπτο» για την εξαφάνιση του παιδιού αφότου κατηγορήθηκαν οι γονείς της, το 2007, οι οποίοι στη συνέχεια απαλλάχθηκαν.

Ο 45χρονος Μπρύκνερ αρνείται ότι έχει οποιαδήποτε ανάμιξη στην εξαφάνιση της Μαντλίν από το δωμάτιο όπου κοιμόταν, ενώ η οικογένειά της έκανε διακοπές στην Πορτογαλία. Διατυπώθηκαν κάποιες εικασίες ότι αποδεικτικά στοιχεία βρέθηκαν στο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο που χρησιμοποιούσε ο Μπρύκνερ εκείνη την περίοδο.

Το τροχόσπιτο βρίσκεται στην κατοχή της γερμανικής αστυνομίας από τον Ιούνιο του 2020, όταν οι αρχές άρχισαν να ερευνούν πληροφορίες για τον Μπρύκνερ.

«Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, η Μαντλίν θα είναι πάντα η κόρη μας και ένα πραγματικά φρικτό έγκλημα διαπράχθηκε» ανέφεραν οι γονείς του παιδιού χθες, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 15 ετών από την εξαφάνισή της. Οι Μακάν προσπαθούν ακούραστα εδώ και χρόνια να ρίξουν φως στην υπόθεση της εξαφάνισης του παιδιού.

Σχετικά άρθρα

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα