Νίκος Χατζηνικολάου

Νίκος Χατζηνικολάου: Δεν φαντάζεσαι πώς είχε κάνει πρόταση γάμου στην Κρίστη Τσολακάκη (βίντεο)

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι παντρεμένος από το 2004 με την Κρίστη Τσολακάκη και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά τον Κωνσταντίνο, τον Αλέξανδρο και την Εύα.

Οι δυο τους φαίνεται να είναι το ίδιο ερωτευμένοι όσο την πρώτη μέρα που γνωρίστηκαν, αφού ο Νίκος Χατζηνικολάου συχνά εκφράζει δημόσια την αγάπη του προς τη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη.

Το 2019 κατά τη διάρκεια της εκπομπής του «Ενώπιος Ενωπίω» που είχε καλεσμένο τον Αιμίλιο Χειλάκη, ο καταξιωμένος δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει τον τρόπο που έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

«Εγώ όταν έκανα πρόταση γάμου στην Κρίστη, τράβηξα ένα βράδυ το χειρόφρενο σε φανάρι που μόλις είχε ανάψει πράσινο, γύρισα με τεράστια ηρεμία ενώ κόρναραν εκατοντάδες αυτοκίνητα από πίσω, της έκανα πρόταση, τη φίλησα, εκείνη είχε αγχωθεί πάρα πολύ, ίδρωνε γιατί μας κόρναρε και μας μούτζωνε η μισή Αθήνα και μετά το κατέβασα και έφυγα στο επόμενο φανάρι. Με διάφορους τύπους να με μουτζώνουν γύρω γύρω και εγώ να γελάω», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin