Ναόμι Κάμπελ: Δεν θα πιστεύετε πόσο κόστιζε το κόσμημα που φόρεσε στο λαιμό στα Met Gala

Η Ναόμι Κάμπελ τράβηξε τα βλέμματα στο Met Gala, σε μια πρώτη εκτίμηση λόγω των κοσμημάτων που είχε στο πρόσωπό της. Αυτό όμως σε μια πρώτη ανάγνωση… γιατί όταν ξεπεράσεις την αρχική πρώτη total εικόνα του πρών supermodel, αντιλαμβάνεσαι ότι άλλο είναι το θέμα της εφάνισης… Το εξαιρτικ΄κόσμημα που φοράει, το χρυσό κολιές με τα διαμάντια που χειάστηκαν περίπου δύο χρόνια για να προμηθευτεί η εταιρεία όλα τα διαμάντια του χρυσού αυτού κοσμήματος!

Ο φετινός ενδυματολογικός κώδικας του Met Gala απαιτoύσε από τους καλεσμένους του εμφανίσεις από τη Χρυσή Εποχή ευημερίας και πλούτου που βίωσε η Αμερική από το 1870 ως το 1900, με την καλύτερη «Επιχρυσωμένη Λάμψη (Gilded Glamour)».

Η Ναόμι Κάμπελ το τήρησε στο έπακρο και εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του γκαλά κάνοντας μία εντυπωσιακή εμφάνιση με υπέροχα και σπάνια κοσμήματα. Τα συνδύασε με ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα Burberry.

Τις εντυπώσεις όπως αναφέραμε, δεν θα μπορούσε παρά να κλέψει το διαμαντένιο κολιέ που φορούσε, το οποίο ήταν ελαφρώς κρυμμένο πίσω από ένα μεγάλο τσόκερ! Είχε 37 «λαμπερά στρογγυλά κίτρινα διαμάντια κοπής brilliant», το οποίο σύμφωνα με τη Jacob & Co., κοστίζει το ιλιγγιώδες ποσό των 6,6 εκατομμυρίων δολαρίων!

Η εταιρεία, η οποία είναι διάσημη για τα εξαιρετικά περίτεχνα κοσμήματα από διαμάντια και άλλους πολύτιμους λίθους που διαθέτει, ανέφερε στο InStyle ότι χρειάστηκε περίπου δύο χρόνια για να προμηθευτεί όλα τα διαμάντια του χρυσού κοσμήματος των 161,52 καρατίων, και να το δημιουργήσει.

Η εμφάνιση της Κάμπελ ολοκληρώθηκε φορώντας κοσμήματα ακόμα και στο πρόσωπό της, αν και σύμφωνα με το δημοσίευμα το συγκεκριμένο περιδέραιο τράβηξε όλα τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων.

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα