Πρώην σύντροφος της Κάρλα Μπρούνι: Κακομαθημένη και περιτριγυρισμένη από υπηρέτες -Εκανε πλαστική στη μύτη

Ο πρώτος διάσημος σύντροφος της Κάρλα Μπρούνι κυκλοφορεί την αυτοβιογραφία του και δεν μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.

Ο κιθαρίστας Louis Bertignac από το συγκρότημα Telephone, της δεκαετίας του ’80, που ήταν ο πρώτος διάσημος σύντροφος της Κάρλα Μπρούνι, κυκλοφόρησε μια αποκαλυπτική αυτοβιογραφία στη γενέτειρά του, τη Γαλλία.

Το βιβλίο, με τίτλο «Jolie Petite Histoire» («Μια ωραία Μικρή Ιστορία»), δεν χαρίζεται καθόλου στην 54χρονη Μπρούνι, η οποία αργότερα παντρεύτηκε τον τότε Γάλλο πρόεδρο, Νικολά Σαρκοζί.

Ο 68χρονος Bertignac ισχυρίζεται ότι η Κάρλα Μπρούνι έκανε μια μυστική επέμβαση στη μύτη για να ενισχύσει την καριέρα της, πριν γίνει διάσημη. Η ίδια, βέβαια, έχει αρνηθεί τη ρινοπλαστική, ερωτηθείσα σχετικά το 2014, λέγοντας: «Θα έκανα χειρουργική επέμβαση εάν ήμουν σίγουρη ότι θα πετύχαινε, αλλά δεν είμαι σίγουρη πως θα γινόταν αυτό. Δείχνουν περίεργες οι γυναίκες, δεν δείχνουν νεότερες».

Ο Bertignac ισχυρίζεται επίσης ότι η ματαιοδοξία της πηγάζει από το γεγονός ότι είναι «κάποια που μεγάλωσε σε ένα σύμπαν δισεκατομμυριούχων, περιτριγυρισμένη από υπηρέτες, που δεν είχε ιδέα για το κόστος των πραγμάτων… Τα προβλήματά της ήταν αυτά ενός μικρού πλούσιου κοριτσιού… Αν είχε την παραμικρή κηλίδα στο μάγουλό της, κρυβόταν στην κρεβατοκάμαρά της».

Σχετικά άρθρα

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα