Σκάρλετ Γιόχανσον

Κοντά μαλλιά: Τα «μυστικά» για να υιοθετήσετε το απόλυτο λουκ της Σκάρλετ Γιόχανσον (φώτο)

Η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι από τις ηθοποιούς του Χόλυγουντ, που δεν διστάζει να πειραματιστεί με το λουκ της και συγκεκριμένα με τα μαλλιά της.

Συγκεκριμένα κρίνοντας από τις εμφανίσεις της, η ίδια έχει καταφέρει να υποστηρίξει τα κοντά μαλλιά τα οποία πάντα γενικά προσδίδουν δυναμισμό και αναδεικνύουν υπέροχα τα χαρακτηριστικά κάθε προσώπου. Πιστεύοντας, πως η Σκάρλετ θα μπορούσε να είναι μία “εγκυκλοπαίδεια” για το πως να δημιουργήσει κανείς το πιο μοντέρνο χτένισμα σε κοντά μαλλιά, παρακάτω μπορείς να δεις μερικά από τα looks της και τον τρόπο που μπορείς να τα προσαρμόσεις σε σένα.

Σκάρλετ Γιόχανσον: Πώς να κάνεις το κοντό κούρεμα της

Ο κομμωτής των διάσημων Dom Seeley δίνει μία κατατοπιστική απάντηση στο bustle.com λέγοντας ότι «όταν είναι κοντά τα μαλλιά της Σκάρλετ Γιόχανσον δεν έχουν το ίδιο μήκος αυτά που είναι πλάγια και αυτά που είναι πίσω», καθώς έτσι είναι ο ιδανικός τρόπος για να αναδείξεις τις έντονες γωνίες του προσώπου σου, χωρίς να υπερτονίσεις τα ζυγωματικά σου. Ο Dom Seeley πιστεύει επίσης πως αφήνοντας μακρύτερο το μήκος το μαλλιών που βρίσκονται στην κορυφή του κεφαλιού αποκτάμε ένα νεανικό haircut.

Σύμφωνα με τον ίδιο, θα πρέπει επίσης να αποφεύγουμε να κόβουμε τις τούφες που αγκαλιάζουν το μπροστινό μέρος του προσώπου μας πολύ έντονα και τετραγωνισμένα. Αντίθετα θα πρέπει να είναι πιο απαλές οι κινήσεις με το ψαλίδι, για να έχουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Επιπλέον, βασιζόμενοι πάντα στην περίπτωση της Σκάρλετ Γιόχανσον, αναφορικά με το χρώμα των μαλλιών θα μπορούσες να κάνεις διάφορες ανταύγειες κυρίως αρκετά φωτεινές ενώ η ρίζα καλό θα είναι να παραμείνει σε ήσυχους τόνους. Τέλος, αν θέλεις ένα γρήγορο, εύκολο και εντυπωσιακό styling, σύμφωνα με τον Dom Seeley τα μαλλιά αρχικά χρειάζονται μία καλή προεργασία με ένα επαγγελματικό σαμπουάν και έπειτα μία μαλακτική κρέμα. Έτσι δημιουργείς μία τέλεια βάση για πολλά looks όπως ένα ανέμελο για το οποίο θα χρειαστείς βούρτσα και πιστολάκι ή ένα sleek όπου αναπόφευκτα θα χρειαστείς μία πομάδα ή ένα τζελ.

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin