Μπρίτνει Σπίαρς

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ποζάρει γυμνή στο Instagram αγκαλιά με τον σκύλο της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανέβασε -ακόμα μια- φορά ένα ποστ στο οποίο ποζάρει (ξανά) γυμνή και αυτή τη φορά έχει αγκαλιά τον σκύλο της. Αρκετοί μάλιστα από τους followers της οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα ότι έχει βάλει τον σκύλο μπροστά της αφενός για να καλύψει το γυμνό της σώμα και λόγω της εγκυμοσύνης τη φουσκωμένη κοιλιά της.
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά από μια μικρή… παύση γυμνών αναρτήσεων της επέστρεψε στα social media και ξαναπόζαρε χωρίς ρούχα αυτή τη φορά με το σκυλί της!


“Σόγιερ !!!” έγραψε στη λεζάντα. Τα στιγμιότυπα είναι παρόμοια και δείχνουν την 40χρονη ποπ σταρ εντελώς γυμνή να κρατά το σκύλο της μπροστά της και να καλύπτει τα οπίσθια της με ένα διαμαντένιο emoji.

Στο τέλος του καρουζέλ δημοσίευσε και ένα απόσπασμα που έγραφε: «Αν αγαπάς κάποιον, άφησέ τον ελεύθερο. Αν μισείς κάποιον, άφησέ τον ελεύθερο. Βασικά αφήστε όλους ελεύθερους και πάρτε ένα σκύλο. Οι άνθρωποι είναι ανόητοι».

Από τότε που απαλλάχθηκε από την κηδεμονία του πατέρα της, τον Νοέμβριο του 2021 μετά από σχεδόν 14 χρόνια, η τραγουδίστρια, έχει “απελευθερωθεί” και το δείχνει με όποιο τρόπο μπορεί, μεταξύ αυτών και… οι γυμνές αναρτήσεις στο Instagram!

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin