Στέφανος Κορκολής

Ο Στέφανος Κορκολής μιλά για τη μάχη του ενάντια στον καρκίνο (βίντεο)

O δημοφιλής συνθέτης Στέφανος Κορκολής παραχώρησε μία συγκλονιστική συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου, όπου και μιλά για τη μάχη που δίνει ενάντια στον καρκίνο.

Σε μία από τις σπάνιες φορές που παραχωρεί συνέντευξη, ο συνθέτης μίλησε αρχικά για τα πρώτα του βήματα ως ερμηνευτής, αποκαλύπτοντας πως: «Δεν είναι το καλύτερο μου να τραγουδάω», ενώ στη συνέχεια δήλωσε πως τα πρώτα του τραγούδια τα είχε στείλει για να τα τραγουδήσει η Νάνα Μούσχουρη, αλλά ο παραγωγός της δεν του τα έστειλε ποτέ πίσω.

«Σκέφτηκα πόσες κασέτες σάπισαν στα συρτάρια παραγωγών, γιατί δεν μπήκε κάποιος στον κόπο να τα ακούσει. Έτσι τραγούδησα εγώ αυτά τα τραγούδια. Από μια κασέτα που δεν έφτασε ποτέ, ξεκίνησα» πρόσθεσε.

Στέφανος Κορκολής: Η σκληρή μάχη ενάντια στον καρκίνο

Αναφερόμενος στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, δήλωσε: «Είναι ένα σοκ. Ενώ δυστυχώς έχει γίνει η αρρώστια της διπλανής πόρτας, δεν παύει όταν το μαθαίνεις ότι σου συμβαίνει, να χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Ήμουν τυχερός στην ατυχία μου με τον καρκίνο. Με κατέστρεψε το τσιγάρο και το λέω και θα το λέω στους νέους, να μην το βάλουν στο στόμα τους. Το τσιγάρο όντως προκαλεί καρκίνο και κουράγιο στους ανθρώπους που έχουν. Είναι μια δοκιμασία που δεν είναι σπάνια, δυστυχώς», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Περνάω ακόμα περιπέτειες με την υγεία μου. Σίγουρα όταν βρίσκομαι σε έξαρση έμπνευσης, δεν με προσέχω όσο θα όφειλα να με προσέχω. Αλλά από την άλλη έχω μπει σε ένα πρόγραμμα, που ξυπνάω νωρίς, δεν κοιμάμαι αργά, κάνω τη γυμναστική μου. Δηλαδή κάνω πράγματα ώστε να έρθει η ισορροπία εκεί που πρέπει. Στον εαυτό μου δεν μπορώ να πω εύκολα εδώ στοπ».

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin