Άμπερ Χέρντ

«Ερμηνεία ζωής»: Η θέση του Τζόνι Ντεπ μετά την κατάθεση της Άμπερ Χερντ για τον «βιασμό της με μπουκάλι» (βίντεο)

Η Άμπερ Χερντ με λυγμούς ισχυρίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου όπου εκδικάζεται η μήνυση εις βάρος της για συκοφαντική δυσφήμηση, ότι ο πρώην σύζυγός της, Τζόνι Ντεπ, την κακοποίησε σεξουαλικά μερικές εβδομάδες μετά τον γάμο τους.

Στην κατάθεσή της, την οποία η νομική ομάδα του 58χρονου σταρ χαρακτήρισε ως «ερμηνεία ζωής», η 36χρονη αναφέρθηκε στον καυγά είχε με τον ηθοποιό τον Μάρτιο του 2015 στην Αυστραλία, κατά τον οποίο είχε τραυματιστεί αρκετά σοβαρά ο Τζόνι Ντεπ στο δάχτυλο, με αποτέλεσμα να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα η Χερντ στην κατάθεσή της ανέφερε πως ένα βράδυ που ο ηθοποιός είχε πάρει μεγάλη ποσότητα χαπιών άρχισε να τη βρίζει και να την κατηγορεί ότι τον απατούσε με τον Έντι Ρεντμέιν (συμπρωταγωνιστή της στο The Danish Girl).

Η ίδια φέρεται να κατέθεσε: «Κοιτούσα τα μάτια του και δεν τον έβλεπα πια. Δεν ήταν εκείνος. Δεν έχω ξαναφοβηθεί τόσο στη ζωή μου. Με κοιτούσε. Προσπαθούσα να τον κάνω να συνειδητοποιήσει ότι ήμουν εγώ απέναντί του. Να φτάσω στον Τζόνι», εξηγώντας ότι όλες οι προσπάθειές της να του δείξει ότι πραγματικά την πονούσε έπεσαν στο κενό.

Η συνέχεια της αφήγησης είναι πραγματικά σοκαριστική: «Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να είμαι ξαπλωμένη με την πλάτη στο τραπέζι και να κοιτάζω το μπλε φως. Νόμιζα ότι μου έριχνε γροθιές. Ένιωθα την πίεση στο ηβικό οστό μου και έβλεπα το χέρι του να κινείται. Έμοιαζε σαν να μου ρίχνει μπουνιές. Αισθανόμουν μόνο την πίεση… Δεν θυμάμαι τι είπε, θυμάμαι απλώς ότι παρέμενα ακίνητη, μη θέλοντας να κινηθώ. Θυμάμαι να κοιτάζω το δωμάτιο, όλα τα σπασμένα μπουκάλια και ποτήρια. Θυμάμαι ότι δεν ήθελα να κουνηθώ γιατί δεν ήξερα εάν ήταν σπασμένο, δεν ήξερα εάν το μπουκάλι που έβαζε μέσα μου ήταν σπασμένο. Δεν μπορούσα να το νιώσω, δεν ένιωθα πόνο, δεν ένιωθα τίποτα. Υπήρχαν τόσα σπασμένα γυαλιά τριγύρω, που δεν ήξερα αν θα μπορούσε και ο ίδιος να καταλάβει εάν είναι σπασμένο ή όχι. Σκεφτόμουν “Θεέ μου, κάνε να μην είναι σπασμένο”. Δεν ξέρω τι συνέβη μετά, ούτε πώς κατέβηκα από το τραπέζι. Θυμάμαι απλώς να βρίσκομαι στο μπάνιο, να κάνω εμετό. Θυμάμαι πώς ακουγόταν η φωνή μου. Έχασα τον έλεγχο της κύστης μου. Θυμάμαι να κάνω εμετό, και στο πάτωμα υπήρχε αίμα».

Η Χερντ είπε ότι το επόμενο πρωί που ξύπνησε άκουσε μουσική του Marilyn Manson στη διαπασών, σημειώνοντας πως κοιτώντας τριγύρω, είδε πως είχε γράψει στους τοίχους «μηνύματα» για εκείνη με ξεραμένο αίμα και με μπογιά ενώ ο σταρ φαίνεται να είχε καταστρέψει πίνακες που είχε ζωγραφίσει εκείνη.

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα