Σασμός

Σασμός: Η απάντηση του Alpha για το «μέλλον» της σειράς μετά την παραίτηση του σκηνοθέτη

Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο σκηνοθέτης της σειράς «Σασμός», Κώστας Κωστόπουλος πως παραιτείται από την σειρά, ο τηλεοπτικός σταθμός του Alpha απάντησε μέσα από tweet για το «μέλλον» του τηλεοπτικού προγράμματος.

Υπενθυμίζουμε πως ο σκηνοθέτης έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media, μέσα απ’ την οποία ανακοίνωσε ότι προσφεύγει στη Δικαιοσύνη, χαρακτηρίζοντας μάλιστα απολύτως «ψευδή» την καταγγελία για βιασμό, σημειώνοντας ότι αυτό ισχύει αν και εφόσον αφορά εκείνον.

Σασμός: Η ανακοίνωση του σκηνοθέτη για την παραίτησή του

Ο ίδιος στην ανάρτησή του αναφέρει: «Εδώ και καιρό, μια γυναίκα με την οποίαν είχαμε μία περιστασιακή γνωριμία πριν από δώδεκα, δεκατρία χρόνια, με απειλεί, μέσω μηνυμάτων και υπαινιγμών στα social media, ότι θα με καταγγείλει για βιασμό. Βλέποντας τις σχετικές της αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα διαπίστωσα ότι εμπλούτιζε συνεχώς την «καταγγελία» της, με προσωπικά κωμικά και δήθεν χιουμοριστικά βιντεάκια, «φωτογραφίζοντας» συνεχώς εμένα. Έδωσα τόπο στην οργή, αρνούμενος να πιστέψω ότι τέτοιου είδους ψεύδη θα μπορούσαν να αποκτήσουν επίσημη υπόσταση. Τις τελευταίες ημέρες όμως, δημοσιεύματα και τηλεοπτικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η γυναίκα αυτή έχει προχωρήσει σε υποβολή μήνυσης για έναν βιασμό προ δωδεκαετίας από «γνωστό σκηνοθέτη», χωρίς και πάλι να κατονομάζομαι.

Λόγοι ευθύτητας και αξιοπρέπειας μού επιβάλλουν να τοποθετηθώ δημόσια: Η «καταγγελία» αυτή, αν και εφόσον όντως αφορά εμένα, είναι απολύτως ψευδής και αποτελεί μία χυδαία απόπειρα συκοφάντησης μου. Οι αρχές και το ήθος μου είναι γνωστές σε όλους οσους συνεργάσθηκα όλες αυτές τις δεκαετίες. Βέβαια για την υπεράσπιση του ονόματος και της προσωπικότητάς μου δεν αρκούν μόνο οι μαρτυρίες των φίλων. Δεν πρόκειται να αφήσω την συκοφαντία να σέρνεται και να διαβρώνει την επαγγελματική και προσωπική μου ζωή. Δεν έχω μάθει άλλωστε να ζώ ανάμεσα σε σκιές και φαντάσματα. Είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω την προστασία της Δικαιοσύνης στην οποία άμεσα προσφεύγω. Δεν σκοπεύω προφανώς να αντιπαρατεθώ δημόσια με την εν λόγω γυναίκα ούτε να απαντήσω στα ψεύδη της ή να συνδιαλλαγώ μαζί της. Οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης, στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, είναι αυτοί στους οποίους καταφεύγω όπως θα έκανε κάθε πολίτης που θα ήθελε να προστατεύσει το όνομα του.
Στο διάστημα που ακολουθεί και μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη νιώθω την υποχρέωση να παραιτηθώ από τη σειρά την οποία σκηνοθετώ. Δεν θέλω με κανένα τρόπο αυτή η προσωπική μου περιπέτεια να φέρει σε δύσκολη θέση τους συνεργάτες μου, την παραγωγή και το κανάλι».

Άπαντες αναρωτήθηκαν τι θα συμβεί από εδώ και πέρα με τη σειρά που σκηνοθετούσε στον ALPHA. Το κανάλι απαντώντας σε σχόλια χρηστών στο διαδίκτυο ανέφερε ότι η σειρά θα συνεχιστεί κανονικά. Το πιο πιθανό είναι πάντως να αναλάβει μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση κάποιος από τη σκηνοθετική ομάδα της σειράς.

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin