Τα 2 ζώδια που πάντα πληγώνονται μέσα στη σχέση τους

Υπάρχουν δύο ζώδια που πάντα πληγώνονται μέσα στην σχέση τους. Τους κυριεύει ο φόβος ότι θα εκφράσουν τα συναισθήματά τους και μετά θα πληγωθούν. Δεν τους είναι εύκολο να ανοιχτούν μέχρι να γνωρίσουν καλά τον σύντροφό τους και να λυθούν σιγά σιγά. Ο Υδροχόος και ο Παρθένος κρατούν ασπίδα συναισθηματικής προστασίας.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος έχει πάντα τον απόλυτο έλεγχο. Επειδή δεν θέλει να πληγωθεί, έχει τον μηχανισμό να πείθει τον εαυτό του ότι δεν νιώθει, ενώ νιώθει, είναι η άμυνά του. Έχει την τέχνη να αποσυντονίζει τον σύντροφό του και πολλές φορές να είναι ο ίδιος η αιτία που δεν μπορεί ο σύντροφός του να εκφράσει τα συναισθήματά του. Η ασπίδα απέναντι στον φόβο του χωρισμού είναι τόσο ισχυρή, που η ίδια δεν αφήνει να αναπτυχθεί η επικοινωνία που χρειάζεται ένα ζευγάρι.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ένα ζώδιο που γενικότερα δεν μιλάει πολύ. Είναι εσωστρεφής και δεν εκδηλώνεται εύκολα. Αποφεύγει τις δεσμεύσεις, έχει μία σκληρή στάση απέναντι στον εαυτό του και στους άλλους. Όταν όμως νιώσει ασφάλεια και ζεστασιά θα κάνει ένα μικρό βήμα για να αφήσει τον σύντροφό του να τον προσεγγίσει.

Photo cover:pixabay.com/Mysticsartdesign/woman

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα