Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία μετά από αγώνα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε μια τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία μετά από τον εντυπωσιακό αγώνα στο Game 3, όπου ακόμα μια φορά στο πλευρό του βρέθηκαν η σύζυγος και τα δύο μικρά παιδάκια τους.

Εϊναι γνωστό ότι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο η οικογένεια έχει πολύ σημαντικό ρόλο κααι τεράστια σημασία στη ζωή του. Σε πολλές συνεντεύξεις του έχει αναφερθεί με λεπτομέρεις στη δύναμη και την στήριξη που έλαβε από τους γονείς και τα αδέρφια του, η οποία ήταν και αυτή που έπαιξε καθοριστική σημασία στην επίτευξη του στόχου του, να κατακτήσει το NBA. Ο παίκτης των Bucks έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία εξίσου όμορφη οικογένεια με την συζύγό του Mariah Riddle, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο αγοράκια.

Οι δυο τους έχουν μια πολύ όμορφη σχέση και δε διστάζουν να εκφράσουν την αγάπη τους δημόσια. Η τελευταία ανάρτηση της Mariah ήταν μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ολόκληρη η οικογένεια Αντετοκούνμπο λίγο μετά τη λήξη του αγώνα των Milwaukee Bucks με τους Boston Celtics, ο οποίος κρίθηκε στο τέλος με τους Bucks να κερδίζουν 103-101. Στη λεζάντα η νεαρή μητέρα γράφει: «Σε στηρίζουμε, πάντα 💛💪🏽»

Στη φωτογραφία ο Γιάννης φορά την στολή του με τον χαρακτηριστικό αριθμό 34, ενώ τα υπόλοιπα τρία μέλη της οικογένειας φορούν custom τζάκετ με το όνομα του και τη φανέλα του ζωγραφισμένα στο χέρι.

Δείτε την όμορφη οικογενειακή φωτογραφία:

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα