Πέθανε και ο δεύτερος γιος του Νικ Κέιβ, Τζέθρο σε ηλικία μόλις 31 ετών

Ο γιος του Νικ Κέιβ, Τζέθρο πέθανε σε ηλικία 31 ετών – επτά χρόνια αφότου ο τραγουδιστής έχασε τον άλλο του γιο τον Arthur σε ηλικία μόλις 15 ετών…
Το τραγικό γεγονός έκανε γνωστό ο ίδιος ο Nick Cave ο οποίος ανακοίνωσε ότι ο γιος του Jethro Lazenby πέθανε σε ηλικία 31 ετών, επτά χρόνια αφότου έχασε τον γιο του Arthur.

Ο Nick είπε σε μια δήλωση στη Mirror Online: “Με πολλή λύπη, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο γιος μου, Jethro, πέθανε. Θα ήμασταν ευγνώμονες για το απόρρητο της οικογενειάς μας αυτή τη στιγμή.”

Ο Jethro, του οποίου η μητέρα είναι το μοντέλο Beau Lazenby, γεννήθηκε το 1991 και ζούσε στη Μελβούρνη.

Είχε μπλεξίματα με τον νόμο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες βγήκε από τη φυλακή δύο ημέρες πριν από το θάνατό του.

Ο Jethro φυλακίστηκε τον Απρίλιο αφού ομολόγησε την ενοχή του για βίαιη επίθεση στη μητέρα του ενώ παλιότερα είχε συληφθεί για επίθεση στη φίλη του. Ο δικηγόρος του Sean Ghattas είχε υποστηρίξει στον δικαστή ότι είχε διαγνωστεί με σχιζοφρένεια και αυτό επηρέασε την κρίση του.

Είναι η δεύτερη τραγωδία που πλήττει την οικογένεια Cave, αφού ο Nick και η σύζυγός τους Susie έχασαν τον έφηβο γιο τους Arthur πριν από επτά χρόνια.

Ο 15χρονος Άρθουρ πέθανε αφού έπεσε από έναν γκρεμό ενώ έβγαζε selfie στο Μπράιτον…

Ο μαθητής Άρθουρ βρέθηκε αναίσθητος σε ένα παραλιακό μονοπάτι κάτω από την απότομη προεξοχή από περαστικούς που προσπαθούσαν απεγνωσμένα να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες αλλά μάταια.

Ο μαθητής, που συντετριμμένοι οι φίλοι του είπαν ότι ήταν «πάντα χαρούμενος και χαμογελαστός», μεταφέρθηκε με αεροπλάνο σε τοπικό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η οικογένεια περιέγραψε τον Άρθουρ ως ένα «όμορφο, χαρούμενο αγαπημένο αγόρι» τη στιγμή του θανάτου του.

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα