Τα 2 αναποφάσιστα ζώδια για το αν θέλουν μόνιμη σχέση

Υπάρχουν δύο ζώδια που δεν ξέρουν και αυτά αν θέλουν ή όχι να είναι μέσα σε μία σχέση. Η ιδιοσυγκρασία τους, τους οδηγεί στην πέρα όχθη της σχέσης, αλλά η ανάγκη της κοινωνίας τους καλεί να συμμορφωθούν με τους κανόνες που έχει ορίσει για την συμβίωση των ανθρώπων. Ο Δίδυμος και ο Τοξότης, ο κάθε ένας για τους δικούς του λόγους επιλέγουν πολύ συχνά την μοναξιά ή την εξ αποστάσεως σχέση.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος δεν ξέρει και ο ίδιος τι θέλει. Τη μία στιγμή επιλέγει να είναι σε σχέση και την άλλη θέλει να τρέξει γρήγορα μακρυά. Αν ερωτευτεί και αγαπήσει βαθιά, θα κάνει μία προσπάθεια παραπάνω, αλλά όχι ότι είναι και απόλυτα σίγουρος για το αν θα παραμείνει στη σχέση. Το ιδανικότερο θα ήταν να διαλέξει έναν άνθρωπο με κοινά ενδιαφέροντα, ώστε να αναγνωρίζει την ελευθερία και την ανεξαρτησία του.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι το ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού. Θέλει να ταξιδεύει, να ανοίγει τους ορίζοντες του, δεν ρίχνει εύκολα άγκυρα σε μία σχέση. Έχει τάσεις φυγής και θέλει να ζει στους απόλυτα δικούς του ρυθμούς. Θέλει να βγαίνει με τους φίλους του χωρίς το ταίρι του, θέλει να κάνει τα σπορ του, χωρίς το ταίρι του, θέλει τον προσωπικό του χώρο, χωρίς το ταίρι του. Με αυτή την συμπεριφορά βέβαια τον αφήνουν στα κρύα του λουτρού και αναρωτιέται το γιατί?

Photo cover:Pixabay.com/StockSnap/people

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin