Απίστευτη μαρτυρία: «Είμαι η Ρούλα Πισπιρίγκου και έχω συνέντευξη στο Star, θέλω να βγω περιποιημένη»

Μια μαρτυρία που κάνει αίσθηση έφερε στο φως το «Πρωινό» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Γυναίκα περιγράφει τις αντιδράσεις της Ρούλας όταν μπήκε σε κατάστημα περιποίησης, ώστε να την ετοιμάσουν για να δώσει συνέντευξη στο Star. Πρόκειται για την πρώτη της συνέντευξη μαζί με τον Μάνο Δασκαλάκη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως ανέφερε η γυναίκα, εισέβαλε χωρίς ραντεβού και απαίτησε να την περιποιηθούν άμεσα γιατί θα έδινε συνέντευξη στο STAR.

«Ένα θα σας πω, έτυχε να είμαι σε ένα πολύ γνωστό κατάστημα στην Πάτρα, περιποίηση προσώπων και δε με είχε δει η κατηγορουμένη τελοσπάντων κι έρχεται μέσα και πάει στην κοπέλα που εξυπηρετούσε εμένα και γυρνάει και της λέει: ‘Θα ήθελα να μου φτιάξετε τα φρύδια μου’. Λέει η κοπέλα πολύ ευγενέστατη ‘έχετε κλείσει ραντεβού;’. Λέει η Ρούλα ‘όχι, θέλω να μου φτιάξεις τα φρύδια μου τώρα!’».

Αφού είχαν χαθεί τα παιδιά;

«Ναι και της λέει η κοπέλα ‘πηγαίνετε στην προϊσταμένη μου κι αν έχει κάποιο ραντεβού να σας βάλω’. Και γύρισε με τέτοιο θράσος και της λέει ‘εγώ είμαι η Ρούλα η Πισπιρίγκου και σήμερα έχω συνέντευξη στο Star, θέλω να βγω περιποιημένη’.

Μείναμε όλοι λίγο άναυδοι. Απ’ ό,τι φαινότανε δεν την ένοιαζε και τόσο ότι είχε χάσει τρία παιδιά. Όταν έχεις χάσει τρία παιδιά δε σε ενδιαφέρει πώς θα βγεις σε ένα κανάλι ή πώς θα βγεις σε μία τηλεόραση. Δεν έδειχνε χαροκαμένη μάνα, καμία σχέση».

Σχετικά άρθρα

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα