Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Πέμπτη 12/05/2022, σε τι εστιάζουμε.

Σε συναισθηματικές υπερβολές θα είμαστε επιρρεπείς σήμερα….

Με τις λεπτομέρειες των προσωπικών μας σχέσεων, αλλά  και των επαγγελματικών μας συνεργασιών που μας δυσκολεύουν, θα ασχοληθούμε, από νωρίς το πρωί και με την βοήθεια της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα καταφέρουμε να βρούμε τις καλύτερες λύσεις.

Ενώ λίγο αργότερα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να μας παρασύρει σε συναισθηματικές υπερβολές, με αποτέλεσμα να πούμε πράγματα που δεν πρέπει ή να νιώσουμε συναισθήματα που δεν είναι πραγματικά.

Η κατάσταση θα αρχίζει να αλλάζει, και οι ισορροπίες να επανέρχονται στις σχέσεις μας προς το απόγευμα, όταν κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Ερμή από τους Διδύμους, κάτω από την επιρροή της οποίας  θα μπορέσουμε να  εκφράσουμε με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας, όχι μόνο  κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στο χώρο της δουλειάς μας, αλλά και  κατά τη διάρκεια μιας φιλικής, όπου όλα τα προβλήματα και οι παρεξηγήσεις που είχαν προκύψει στο παρελθόν θα ξεπεραστούν.

Πιο τυχεροί στο ξεκίνημα της ημέρας θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), ενώ στη συνέχεια σε ευχάριστες συζητήσεις θα προχωρήσουν οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι. Αρκετές υποχρεώσεις στην δουλειά τους θα έχουν οι Λέοντες, οι Σκορπιοί, οι Τοξότες και οι Ιχθύς. Ενώ τις υπερβολές θα πρέπει να αποφύγουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Photo cover:pixabay.com/SwidaAlba/sprig

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin