Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Παρασκευή 13/05/2022, σε τι εστιάζουμε.

Την βοήθεια των άλλων θα ζητήσουμε σήμερα…..

Με την  αίσθηση ότι είμαστε ευάλωτοι, θα ξυπνήσουμε σήμερα. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, θα μας κάνει να νιώσουμε ότι είμαστε ιδιαίτερα ευάλωτοι στις προσωπικές μας σχέσεις, γι’ αυτό και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να τραβήξουμε την προσοχή του συντρόφου μας.

Προς το μεσημέρι, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, θα καθρεφτίσει τις συναισθηματικές μας ανησυχίες στο πρόσωπο του συντρόφου μας.

Ενώ το βράδυ, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του  Υδροχόου, θα μας βοηθήσει, μετά από αρκετές συζητήσεις, να ξαναδούμε το μέλλον της σχέσης μας με συγκρατημένη αισιοδοξία.

Συναισθηματικά ευάλωτοι, θα νιώσουν μέχρι το απόγευμα οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), αρκετές υποχρεώσεις στην δουλειά τους θα έχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Ενώ ευχάριστες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα περάσουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Photo cover:pixabay.com/manfredrichter/broom

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin