Τα τρία ζώδια που κρατάνε μυστικά τα ερωτικά τους

Η ερωτική ζωή για κάποια ζώδια είναι επτασφράγιστο μυστικό! Μένουν μόνο στην απόλαυση της στιγμής ή της ιεροτελεστίας της ερωτικής συνεύρεσης και δεν θέλουν να την συζητούν. Τα τρία ζώδια που σχεδόν ποτέ δεν θα αποκαλύψουν σε κανέναν τι έκαναν στο κρεβάτι τους είναι ο Ταύρος, ο Καρκίνος και ο Σκορπιός., το κάθε ένα για τους δικούς του λόγους.

Ταύρος

Ο Ταύρος σέβεται την προσωπική του ερωτική ζωή γιατί δεν θέλει να τον ζηλεύουν. Θεωρεί ότι επειδή είναι αψεγάδιαστος, δεν πρέπει να δώσει λαβές για συζητήσεις. Κρατάει τις στιγμές του για εκείνον. Θέλει να τα προστατεύει τα πρόσωπα που αγαπά και ποτέ δεν τα εκθέτει, τόσο για το δικό τους καλό όσο και για το δικό του.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος δεν είναι τυχαίο ότι έχει σαν σύμβολο το καβούρι, αυτό τα περιγράφει όλα. Είναι κλειστός χαρακτήρας και πολύ δύσκολα θα μιλήσει για την ερωτική του ζωή. Ο Καρκίνος είναι παράλληλα και η drama queen του ζωδιακού κύκλου και θέλει να ζει όλο το μεγαλείο τόσο του έρωτα, όσο και της απογοήτευσης, για το οτιδήποτε. Προστατεύει όλους όσους αγαπά καθώς δεν θέλει να πληγωθούν και για αυτό δεν μιλάει. Επίσης του αρέσει να ονειρεύεται αυτό που έχει ήδη ζήσει και το ζει ξανά και ξανά….

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ο μυστικοπαθής του ζωδιακού κύκλου. Πάντα καχύποπτος και είναι αυτό που λέμε μουγκοθόδωρος, δεν πρόκειται ποτέ να πει τίποτα και σε κανέναν. Είναι ικανός να τον ρωτήσει το ίδιο του το ταίρι και να κάνει πως δεν ξέρει τίποτα. Ένας βασικός λόγος είναι ότι θέλει να προστατεύσει τον εαυτό του και να μην πληγωθεί. Επειδή από τη φύση του είναι ερωτικό ζώδιο και έχει πολλές ερωτικές επαφές, έχει και περισσότερες πιθανότητες να πληγωθεί.

Photo cover:pexels.com/Asad Photo Maldives

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα