Χίλαρι Νταφ: Ποζάρει ολόγυμνη σε εξώφυλλο – «Είμαι υπερήφανη για το σώμα μου»

Η 34χρονη Χίλαρι Νταφ βγήκε στην κυριολεξία «από τα ρούχα της» για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης. Η ίδια και η «γυμνή αλήθεια» της, πρωταγωνιστούν στο εξώφυλλο του διάσημου αμερικανικού περιοδικού Women’s Health για το τεύχος Μαΐου. Η ηθοποιός που για χρόνια, όπως η ίδια έχει παραδεχτεί προσπαθούσε να «χωρέσει» στα πρότυπα της ανέφικτης τελειότητας του Χόλιγουντ, δηλώνει «υπερήφανη» για το σώμα της και συμφιλιωμένη με τις αλλαγές που έχουν φέρει οι τρεις εγκυμοσύνες της.

Η Χίλαρι Νταφ πόζαρε λοιπόν ολόγυμνη για το εξώφυλλο του περιοδικού και υμνεί το body positivity, ενώ πολύ ενδιαφέρουσα είναι και η συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό, στην οποία τονίζει τη σημασία του να νιώθει κανείς περήφανος για το σώμα του.

«Έχω κι εγώ τις ατέλειές μου, όμως αυτό το σώμα με πήγε σε όλα τα μέρη που ήθελα να πάω και με βοήθησε να φτιάξω μια υπέροχη οικογένεια», ανέφερε στη συνέντευξή της.

Δείτε το γυμνό εξώφυλλο αλλά και λήψεις από την φωτογράφιση της Χίλαρι Νταφ:

«Εγώ προσωπικά είμαι περήφανη για το σώμα μου και το γεγονός ότι γεννήθηκαν από αυτό τρία παιδιά. Νιώθω γαλήνια με κάθε αλλαγή που βλέπω πάνω του», είπε αρχικά.
«Θέλω όλοι οι άνθρωποι να καταλάβουν ότι σε αυτές τις φωτογραφίες, υπήρχε εκεί ένας ειδικός, ο οποίος μου έδειχνε πώς να στηθώ, ώστε να με κολακεύουν οι φωτογραφίες κι ένας make up artist που διόρθωνε τις ατέλειες. Έχω κι εγώ ατέλειες», εξήγησε στη συνέχεια.
Όπως ανέφερε, δεν πρέπει κανείς να κρίνει τον εαυτό του για το σώμα του. Όσο τα χρόνια περνάνε, είναι πιο εύκολο να το αποδεχτείς και να το αγαπήσεις.
«Νομίζω ότι έπρεπε να φτάσω 34 για να κερδίσω τον σεβασμό του ίδιου μου του εαυτού σχετικά με το σώμα μου. Με πήγε σε όλα τα μέρη που ήθελα να πάω και με βοήθησε να φτιάξω μια υπέροχη οικογένεια», τόνισε η Χίλαρι Νταφ.

Τέλος, η ηθοποιός αναφέρθηκε στις αισθητικές επεμβάσεις, που πολλοί επιλέγουν προκειμένου να πετύχουν την εμφάνιση που επιθυμούν, και δήλωσε, πως τελικά, όλα αυτά είναι «άχρηστα», αν πρώτα δεν έχει καλλιεργήσει τον εσωτερικό σου κόσμο.

«Κάνουμε περιποίηση προσώπου και μπότοξ και ανταύγειες στα μαλλιά μας, λίφτινγκ, βάζουμε βλεφαρίδες και όλα αυτά, αλλά εμένα με νοιάζει το εσωτερικό κομμάτι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό μέρος του ανθρώπινου συστήματος», είπε στο τέλος της συνέντευξής της.

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin