Βασίλισσα Ελισάβετ: Εμφανίστηκε στην ετήσια έκθεση Royal Windsor Horse Show χαμογελαστή και με πολύ καλή διάθεση

Αν και το τελευταίο διάστημα η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει ακυρώσει πολλές σημαντικές εμφανίσεις λόγω των κινητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει -μεταξύ αυτών υπνεθυμίζουμε ότι για πρώτη φορά έπειτα από 59 χρόνια, δεν έδωσε το «παρών» στη Βουλή των Λόρδων, στην έναρξη των κοινοβουλευτικών εργασιών την περασμένη Τετάρτη 11/5 – δεν μπόρεσε ωστόσο να αντισταθεί στην βασιλική ιππική έκθεση του Ουίνσδορ.

Η βασίλισσα όχι μόνο εμφανίστηκε την Παρασκευή (13/5) στη βασιλική ιππική έκθεση του Ουίνσδορ (Royal Windsor Horse Show) αλλά ήταν συνεχώς χαμογελαστή και πολύ ευδιάθετη.


Η αγάπη της 96χρονης μονάρχη για τα άλογα είναι γνωστή και είναι μια αγάπη που κρατάει πολλά χρόνια και μάλλον αυτή ήταν η κινητήριος δύναμη, και παρά τα κινητικά της προβλήματα, ώστε να παρευρεθεί στην ετήσια έκθεση, μια από τις αγαπημένες εκδηλώσεις κάθε χρόνο. Οι φωτογράφοι ήταν εκεί και φυσικά την απαθανάτισαν γεμάτη ενθουσιασμό και χαρά καθώς έφτανε στο Royal Windsor Horse Show.

Η βασίλισσα φορώντας γυαλιά ηλίου, ροζ κραγιόν και μια σκουρόχρωμη ζακέτα, άνοιξε το παράθυρό του πολυτελούς τζιπ της και μίλησε με παρευρισκόμενους τους οποίους συναντά στο συγκεκριμένο event κάθε χρόνο τα τελευταία 79 έτη.

Σύμφωνα με την Daily Mail η βασίλισσα έκανε πρόσφατα ένα μυστικό ταξίδι για να δει τα δικά της άλογα καθώς έχασε την πρώτη μέρα της εκδήλωσης προχθές, Πέμπτη 12/05. Μάλιστα 14 από τα άλογά της θα λάβουν μέρος τις επόμενες ημέρες στο σόου και η μονάρχης ήταν χαρούμενη που τα είδε σήμερα και δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρύψει τη χαρά αυτή.
Το Royal Windsor Horse Show ήταν επίσης το αγαπημένο ιππικό event του συζύγου της, πρίγκιπα Φίλιππου.

Διαβάστε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα