Κατερίνα Γερονικολού

Κατερίνα Γερονικολού: Τι είπε σε συνέντευξή της για τον Γιώργο Κιμούλη (βίντεο)

Η Κατερίνα Γερονικολού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day», όπου και μίλησε για τη σειρά που πρωταγωνιστεί, αλλά και για τον Γιώργο Κιμούλη.

Για την σειρά που συμπρωταγωνιστεί με τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, η ίδια δήλωσε: «Στο σίριαλ που πρωταγωνιστώ, είμαι αρρωστοφοβική. Και στη ζωή μου είμαι πολύ υπέρ της καθαριότητας, μου φτιάχνει το κέφι. Το σπίτι μας με τον Γιάννη δεν γίνεται να είναι χάλια έτσι κι αλλιώς, γιατί λείπουμε κι οι δύο συνέχεια. Με βοηθάει. Και μόνο η αίσθηση ότι ο άλλος βοηθά ξεκουράζει τη γυναίκα. Όχι μόνο πρακτικά, αλλά και ψυχολογικά».

Κατερίνα Γερονικολού: Τι δήλωσε για τον Γιώργο Κιμούλη

Για την κοινή τηλεοπτική της εμφάνιση με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη είπε: «Μας έκαναν ταυτόχρονα την πρόταση για αυτή τη σειρά. Εγώ δεν είχα καμία καλύτερη και φυσικά, δέχτηκα. Με τον Γιάννη έχουμε τις ίδιες αγωνίες και τα ίδια άγχη κι αυτό μας ενώνει».

Τέλος, αναφορικά για τον Γιώργο Κιμούλη και την άσχημη συμπεριφορά που είχε βιώσει, κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, η Κατερίνα Γερονικολού δήλωσε: «Δεν υπάρχει καμία επαφή μαζί του και για εμένα, το θέμα έχει κλείσει. Και καλώς έχει κλείσει. Στο εργασιακό περιβάλλον καλό είναι να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και να κρατάμε κάποιες αποστάσεις. Νομίζω ότι θα πάει καλύτερα για τις επόμενες γενιές. Τον έχω συγχωρήσει».

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin