Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ψυχίατρος εξηγεί γιατί στη δίκη μιλούσε σαν να είναι στη ζωή η Καρολάιν (βίντεο)

Μετά από 10 ώρες ολοκληρώθηκε η απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου του, Κάρολαιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του εγκλήματος ξεκίνησε την απολογία του μιλώντας για τη γνωριμία με την άτυχη Κάρολαιν, τον γάμο τους, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο την δολοφόνησε, πριν από έναν χρόνο μέσα στην κατοικία τους.

Η Άλκηστις Ηγουμενάκη, η ψυχίατρος που ορίστηκε για την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Καρολάιν, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για το ψυχιατρικό προφίλ του Μπάμπη Αναγωστόπουλου, βάσει της απολογίας του στο δικαστήριο.

«Έχουν σκιαγραφήσει και άλλοι επιστήμονες την προσωπικότητα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Στην απολογία του που δεν ήμουν παρούσα, επιβεβαιώνονται όσα έχω πει όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι επιστήμονες. Δεν έχει ίχνος μεταμέλειας, μιλάει στο τρίτο ενικό πρόσωπο όπως κάνουν οι ναρκισσιστικές προσωπικότητες, αλλά και στον ενεστώτα, σαν να είναι ακόμα εδώ η Καρολάιν, όλα δείχνουν το υποσυνείδητο προς τα πού πάει, ”δεν ήμουν εγώ, ήταν κάποιος άλλος”», ανέφερε αρχικά.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ψυχίατρος αναλύει το προφίλ του 32χρονου μέσα από την απολογία του

Η Άλκηστις Ηγουμενάκη συνέχισε λέγοντας: «Παρουσίασε τον εκθειασμό του, που αυτόματα παραδέχεται τον ναρκισσισμό του, και την ”δυσανεξία” στην απόρριψή του, το πώς ”εγώ που είμαι τέλειος, αυτή η τέλεια κοπέλα με απορρίπτει”. Στο βάθος είναι η συνεχής προσπάθεια να δικαιολογήσει την πράξη του. Η βαθιά μεταμέλεια είναι επιφανειακή, η συνείδηση ότι έχει σκοτώσει μία 20χρονη κοπέλα, ότι αφαίρεσε από τους γονείς της το παιδί τους», πρόσθεσε.

«Δεν έχει κανένα δικαιολογητικό, αυτοί οι άνθρωποι έχουν απόλυτη γνώση του τι κάνουν, έχουν απόλυτη γνώση του αποτελέσματος των πράξεών τους. Ο ίδιος αναφέρει στην απολογία του ότι ξυπνά την κοπέλα πολλές φορές, για να της πει συγγνώμη. Αυτό αποτελεί βασανισμό, και προκάλεσε προφανώς θυμό στο θύμα», μίλησε αναφορικά με τον τρόπο δράσης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Κατά τη γνώμη μου είναι προμελετημένο. Η προμελέτη μπορεί να σημαίνει και 5 λεπτά πριν, και φαίνεται από όλη την πρακτική του, και από το πώς έδρασε. Το μόνο που βλέπω σε όλο αυτό είναι κακοποίηση και κακοποίηση του βρέφους, με το να βάλει το μωρό στο άψυχο σώμα της μάνας, με το να το κρατάει επί 4 ώρες στην κηδεία της, και να το χρησιμοποιεί σαν αλεξίσφαιρο. Δεν μπορεί να φανταστεί κανείς, πώς ένας άνθρωπος που σκότωσε τη γυναίκα του και τον σκύλο, τους άκουγε που ψυχορραγούσαν, δεν του προκάλεσε κανένα συναίσθημα αυτό, και μετά κρατούσε την κόρη του στην κηδεία και να κρύβει ό, τι έχει κάνει», κατέληξε η κ. Ηγουμενάκη.

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα