Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Σάββατο 14/05/2022, σε τι εστιάζουμε.

Τα χαρτιά μας κλειστά ακόμα και από τους πιο δικούς μας ανθρώπους θα κρατήσουμε σήμερα…

Στην μάχη να αποδείξουμε ποιος είναι ο πιο ισχυρός, θα ριχτούμε από τις πρώτες κιόλας πρωινές ώρες, αφού η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα παρασύρει εμάς και τον σύντροφο μας σε ένα φαύλο κύκλο συναισθηματικών παιχνιδιών. Στην προσπάθεια μας αυτή είναι πιθανό αποκρύψουμε τις πραγματικές μας προθέσεις και να ενισχύσουμε τις συναισθηματικές τους ανασφάλειες.

Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού, θα ενισχύσει την διαίσθηση και την παρατηρητικότητα μας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, ακόμα και κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών μας επαφών με τους φίλους μας, να καταλάβουμε την πραγματική τους διάθεση και τις προθέσεις τους από τις παύσεις και το ηχόχρωμα της φωνής τους.

Ενώ προς το βράδυ, μια λέξη ή μια φράση του συντρόφου ή ενός φιλικού μας προσώπου, θα είναι η αφορμή να βγούμε από την βολή μας και να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον μας, τις οποίες θα αρχίσουμε να υλοποιούμε τους επόμενους μήνες.

Συναισθηματικά πιεσμένοι θα είναι το πρώτο μισό της ημέρας οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), τίποτα δεν θα ξεφύγει από την προσοχή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι). Ενώ αρκετό άγχος θα έχουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς)

Photo cover:pixabay.com/KIMDAEJEUNG/butterfly

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα