Πάνος Μεταξόπουλος

Πάνος Μεταξόπουλος: Με διαφορετικό look μετά από καιρό – Η νέα εμφάνιση του χορογράφου (βίντεο)

Ο Πάνος Μεταξόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» στους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά με τελείως διαφορετικό λουκ.

Ο γνωστός χορογράφος έχει αφήσει μακρύ το λευκό του μούσι, ενώ, όπως βλέπουμε από το παρακάτω βίντεο έχει ξυρίσει το κεφάλι του. Ο Πάνος Μεταξόπουλος στην συνέντευξή του αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τα παιδιά του ηλικίας 18 και 20.

Ερωτηθείς για τα παιδιά του δήλωσε: «Συζητάμε μαζί, με βγάζουν νοκ άουτ στο πρώτο δευτερόλεπτο γιατί δεν καταλαβαίνω τη γλώσσα τους. Ο πιο δύσκολος ρόλος είναι αυτός του πατέρα. Με το παιδί το δικό σου θα βρω 100% επαφή και θα το καθοδηγήσω. Εγώ στο παιδί μου το δικό του πρόβλημα δε μπορώ να το λύσω. Υπάρχει αμφισβήτηση που είναι φυσιολογικό. Αυτό που νομίζω είναι θετικό για εκείνον είναι αρνητικό. Την ίδια επαφή είχα κι εγώ με τον πατέρα μου. Κανείς δεν έχει εκφράσει μέχρι τώρα την επιθυμία να ασχοληθεί με τον χορό. Είναι αργά πια. Στην ηλικία τους στο εξωτερικό οι χορευτές είναι έτοιμοι. Πολλές φορές τα παιδιά μου με δούλευαν γιατί με αποκαλούσαν μπαλαρίνο. Δεν τους αφορά η δουλειά μου».

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin