Σμαράγδα Καρύδη

Σμαράγδα Καρύδη: Η ερωτική σκηνή με τον Θοδωρή Αθερίδη που δεν ξεχνά (βίντεο)

H Σμαράγδα Καρύδη σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά που έχουν σημειωθεί στα γυρίσματα της σειράς «Φίλα το βάτραχό σου».

Η ηθοποιός αρχικά ανέφερε: «Η σειρά αγαπήθηκε γιατί ήταν μια ερωτική ιστορία και είχαμε ωραία χημεία με τον Θοδωρή ως ζευγάρι. Από τον ρόλο μου θυμάμαι ότι γενικά βασανιζόμουν, μέχρι που γνώρισα τον έρωτα. Οι πολύ αστείες σκηνές στη σειρά ήταν συνήθως αυτές με τον Γιάννη Ζουγανέλη. Αυτοσχεδιάζει διαρκώς»!

Σμαράγδα Καρύδη: Τι αποκάλυψε η ηθοποιός για ερωτική σκηνή που έπρεπε να γυρίσει με τον Αθερίδη

Η ηθοποιός αναφέρθηκε σε μία ερωτική σκηνή που είχε με τον σύντροφό της Θοδωρή Αθερίδη, αποκαλύπτοντας μία αυθόρμητη ενέργειά τους.

Πιο συγκεκριμένα, η Σμαράγδα Καρύδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχαμε πάει, υποτίθεται, απομονωμένα σε ένα εξοχικό σπίτι με τον Θοδωρή, είμαστε μπροστά στο τζάκι και έχουμε ερωτική σκηνή. Είχαμε κάποια ερωτικά λόγια να πούμε που, δεν ξέρω, κάπως μας φαίνονταν αστεία. Δεν ξέρω πώς ακριβώς μας ήρθε και αρχίσαμε να μιλάμε σαν τον Παπανδρέου και τον Καραμανλή. Κάναμε αυτή τη στιγμή, έτσι και παίχτηκε, που είπαμε τα λόγια αυτά ως Καραμανλής και Παπανδρέου. Οι συγχωρεμένοι, οι γέροι».

«Από τα τελευταία γυρίσματα της σειράς θυμάμαι πως ήταν ένας γάμος που κάναμε με τον Θοδωρή και τον κάναμε άνοιξη. Εγώ είχα μια τρομερή αλλεργία και δεν μπορούσα να κάνω καθόλου το γύρισμα. Είχε τρομερή γύρη εκεί που είχαμε πάει για το γύρισμα και σε όλη τη διάρκεια έκλαιγα και σταματούσαμε. Ήταν ένα δράμα αυτός ο γάμος», συμπλήρωσε η Σμαράγδα Καρύδη στην ενότητα «Vintage Stories» της εκπομπής «Πάμε Δανάη!».

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα