Τζόνι Ντεπ: Γιατί πανηγύρισαν οι δικηγόροι του ηθοποιού όταν η Άμπερ Χερντ ανέφερε την Κέιτ Μος; (βίντεο)

Λίγο πριν η Άμπερ Χερντ ολοκληρώσει την κατάθεσή της στο δικαστήριο, άρχισε να περιγράφει έναν εκρηκτικό καυγά της με τον πρώην σύζυγό της, αναφέροντας κάποια στιγμή ως παράδειγμα το όνομα της Κέιτ Μος.

Σύμφωνα με την Άμπερ Χερντ εκείνη όρμησε προς το μέρος του Τζόνι Ντεπ κατά τη διάρκεια του καυγά τους, όταν τον είδε να χτυπά την αδερφή της, Whitney που εκείνη την ώρα βρισκόταν στην κορυφή μίας σκάλας του σπιτιού τους. «Δεν δίστασα. Δεν περίμενα. Αυτόματα σκέφτηκα την Kate Moss και τις σκάλες και του όρμησα», είπε η Άμπερ Χερντ.

Αυτό η αναφορά από την ηθοποιό «Η Κέιτ Μός και οι σκάλες» πρόκειται για μία ανεπιβεβαίωτη φήμη, σύμφωνα με την οποία ο Τζόνι Ντεπ κάποτε είχε σπρώξει την τότε σύντροφό του σε μία σκάλα, ωστόσο εκείνη δεν τον κατηγόρησε ποτέ.

Ωστόσο, όταν έγινε η συγκεκριμένη αναφορά από την Άμπερ Χερντ, οι δικηγόροι του Τζόνι Ντεπ έκαναν έναν διακριτικό πανηγυρισμό.

@we_love_tom_holland_ Kate Moss, the two words that ruined Amber's career. Johnny's won ❤️❤️ #johnnydepp #justiceforjohnnydepp #johnnydeppisinnocent #johnnydeppvsamberheard #trial #johnnydepptrial #fyp #viral #fyppppppppppppppppppppppp #foryou #foryoupage #fyp #justiceforjohnnydepp #fyp #goviral ♬ original sound – Tom Holland stuff 😙

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Insider που επικαλείται δικαστικά έγγραφα που έχουν έρθει στην κατοχή του, αν και η Κέιτ Μος, που πάντα εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για τον Τζόνι Ντεπ δεν είναι στη λίστα των μαρτύρων της δίκης του, η υπεράσπιση διατηρεί το δικαίωμα να καλέσει «κάθε μάρτυρα που ταυτοποιείται από τη Χερντ και κάθε απαραίτητο μάρτυρα που θα διαψεύσει ή θα αμφισβητήσει αυτά που λέει».

«Το επιχείρημα της ομάδας του Τζόνι Ντεπ πιθανότατα θα είναι το εξής: Αν αυτή η φήμη είναι ανυπόστατη και τώρα οι ένορκοι την έχουν ακούσει, θα αναρωτιούνται αν όντως το έκανε αυτό ο Τζόνι Ντεπ στην Κέιτ Μος. Και ο καλύτερος τρόπος να διαψευστεί αυτή η φήμη είναι το να έρθει η Κέιτ Μος και να πει πόσο καλός τύπος είναι ο Τζόνι Ντεπ και πως δεν ήταν ποτέ βίαιος εναντίον της», είπε στο Insider ο πρώην δικαστής, Halim Dhanidina.

Η Άμπερ Χερντ αν και φάνηκε να αναφέρεται με αυθόρμητο τρόπο στην Κέιτ Μος, η δικηγόρος Christa Ramey, που μίλησε επίσης στο Insider δήλωσε πως η αναφορά αυτή φάνηκε σκόπιμη και ίσως κόντρα στις επιθυμίες της νομικής ομάδας της Χερντ.

«Μερικές φορές έχω πελάτες που πιστεύουν ότι είναι πιο έξυπνοι από εμένα, που μερικές φορές ρισκάρουν στο εδώλιο. Νομίζω ότι σίγουρα κι εκείνη έτσι φέρθηκε. Οι δικηγόροι της δεν ήθελαν να το πει αυτό», σημείωσε. Σύμφωνα με τη δικηγόρο η Χερντ ίσως ήλπιζε ότι οι ένορκοι θα ψάξουν το περιστατικό στη Google. Παρόλο που απαγορεύεται να διαβάζουν ειδήσεις σχετικές με τη δίκη ή να ψάχνουν σχετικό υλικό στο Internet «συμβαίνει όλη την ώρα», όπως λέει η δικηγόρος.

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα