Ο γοητευτικός γιος της Μαρί Σαντάλ, Αχιλλέας, σε ρόλο μοντέλου (φώτο)

Ο γιος της Μαρί Σαντάλ, Αχιλλέας Γλίξμπουργκ, πόζαρε πρόσφατα ως μοντέλο για τον οίκο Zadig & Voltaire και οι λήψεις είναι πραγματικά μοναδικές.

Υπενθυμίζουμε πως ο Παύλος Γλίξμπουγκ και η σύζυγός του, Μαρί Σαντάλ, έχουν αποκτήσει μαζί 5 παιδιά τη Μαρία Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο, τον Αχιλλέα, τον Οδυσσέα και Αριστείδη Γλύξμπουργκ. Όλα τα αγόρια, όπως και η αδερφή τους, έχουν και δεύτερο μικρό όνομα.

Ο 21χρονος Αχιλλέας Γλύξμπουργκ έχει ενεργή παρουσία στα social media και μάλιστα έχει φιλοξενηθεί σε άρθρο του Tatler για τους «γαλαζοαίματους» που έχουν προκαλέσει αίσθηση στο TikTok.

@princeachileas Hi tik tok #princeachileasofgreece #achileasofgreece #xbcyza #viral #fyp ♬ original sound – Achillea of Greece

Με την ιδιότητα του ηθοποιού τον συστήνει στο κοινό του και ο οίκος Zadig & Voltaire, στην καμπάνια του οποίου συμμετείχε ο Αχιλλέας Γλίξμπουργκ. Ο οίκος μοιράστηκε δύο φωτογραφίες με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα στο Instagram.

«Τα παιδιά μου είναι όλα πολύ διαφορετικά μεταξύ τους και λατρεύω να τα βλέπω να γίνονται νεαροί ενήλικες. Να βλέπω τα μονοπάτια που θα διαλέξουν. Έχοντας 5 παιδιά, νομίζω ότι τα έχω δει όλα, συμπεριλαμβανόμενων των tantrums και των “δραμάτων”. Πιστεύω ότι τα παιδιά θα έπρεπε να τα μαθαίνουμε από νεαρή ηλικία πώς να συμπεριφέρονται με ένα τρόπο που να δείχνει ότι νοιάζονται κι ότι σκέφτονται», είχε πει η Μαρί Σαντάλ για τα 5 παιδιά της στο Hello.

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin