Κώστας Κωστόπουλος

Νέα καταγγελία εις βάρος του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου – «Με βάρεσε στο κεφάλι με το σημειωματάριο» (βίντεο)

Νέα καταγγελία εις βάρος του πρώην σκηνοθέτη της δημοφιλούς σειράς «Σασμός» Κώστα Κωστόπουλου έφερε στο προσκήνιο η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα η γυναίκα που κατήγγειλε τον γνωστό σκηνοθέτη εργάστηκε στο παρελθόν ως βοηθός σκηνοθέτη στο πλάι του.

Τι δήλωσε η γυναίκα για τον σκηνοθέτη στην εκπομπή;

Η ίδια ανέφερε: «Θέλω να μιλήσω για το δικό μου περιστατικό, για να δώσω δύναμη και στα άλλα θύματα, γιατί σίγουρα υπάρχουν κι άλλα. Να μιλήσουν κι αυτά με τη σειρά τους, αν βρουν τη δύναμη. Το δικό μου περιστατικό αφορά τον ίδιο κακοποιητή με την Έλενα Αθανασοπούλου. Είχε γίνει το 2017, Φεβρουάριο με Μάρτιο, όπου εργαζόμουν ως βοηθός σκηνοθέτη κοντά του και μου ανέθετε να κάνω εγώ ένα πλάνο για τη σειρά.

Όταν το έκανα, ήρθε πίσω αρκετά νευριασμένος, άρπαξε το σημειωματάριό μου και μου το βάρεσε με δύναμη στο κεφάλι. Μετά το περιστατικό αποφάσισα να μην μιλήσω, παρόλο που ήμουν μάρτυρας σε ακόμη ένα περιστατικό. Είχε χαστουκίσει έναν ηθοποιό και όταν έγινε αυτό, πρόσεξα ότι παρόλο που ήταν αρκετοί μπροστά –άτομα από το συνεργείο, κομπάρσοι, ηθοποιοί- πρόσεξα ότι δεν είχε την επόμενη ημέρα καμία επίπτωση πάνω στον σκηνοθέτη. Εργαζόταν κανονικά, δεν είχε αλλάξει τίποτα.

Άντεξα λίγους μήνες, δεν ήμουν καιρό. Δεν ήμουν μάρτυρας σε άλλα περιστατικά, ωστόσο έβλεπα πώς είναι ο χαρακτήρας του. Δεν μιλούσε με καθόλου σεβασμό. Μίλησα μόνο σε δικούς μου ανθρώπους γι’ αυτό το περιστατικό. Έκανα καταγγελία, μου πήρε 4 χρόνια για να την κάνω. Έχω πάει στην Αστυνομία και έχω δώσει το ονοματεπώνυμό του. Φοβόμουν πάρα πολύ, επέλεξα να το κρατήσω για τον εαυτό μου.

Γνωρίζω σίγουρα ότι υπάρχουν κι άλλα περιστατικά. Με την Έλενα Αθανασοπούλου είμαστε σε επικοινωνία και το παλεύουμε μαζί» είπε η γυναίκα χωρίς να πει καθ’ όλη κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τη Σίσσυ Χρηστίδου το όνομα του σκηνοθέτη.

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin