Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Κυριακή 15/05/2022, σε τι εστιάζουμε.

Την ζωή μας αλλιώς θέλουμε να δούμε σήμερα….

Την αίσθηση ότι είμαστε σε ένα τέλμα θα έχουμε από νωρίς το πρωί σήμερα. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού θα ενισχύσει τις ανασφάλειες μας, με αποτέλεσμα να έχουμε μικρές εκρήξεις ζήλιας.

Το απόγευμα η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ενισχύσει την εσωτερική σύγκρουση που νιώθουμε αυτές τις ημέρες, καθώς αυτό που θέλουμε να απαλλαγούμε από παλιές συνήθειες και να βάλουμε νέες προτεραιότητες.

Ενώ το βράδυ, κάτω από την επιρροή της όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα αφήσουμε στην άκρη τους συναισθηματισμούς και θα πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για το προσωπικό και επαγγελματικό μας μέλλον.

Πιο τυχεροί θα είναι σήμερα οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), προφητικά όνειρα θα έχουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς). Ενώ, ξαφνικά ξεσπάσματα ζήλιας θα έχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Photo cover:pixabay.com/uschel/flowers

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin