Ανατριχιάζει η νέα ζωγραφιά της 9χρονης Τζωρτζίνας – Τι δηλώνει νευροψυχολόγος

Για άλλη μία Παρασκευή η εκπομπή «Φως στο τούνελ» ασχολήθηκε με την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, φέρνοντας στο «φως» νέα στοιχεία.

Την περασμένη βδομάδα ήρθαν στη δημοσιότητα τα μηνύματα ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και στον Μάνο Δασκαλάκη, που αποτυπώνουν μια διαφορετική εικόνα του πρώην ζευγαριού. Επιπλέον, το βράδυ της Παρασκευής, η εκπομπή «Φως στο τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη έδειξαν μία νέα ζωγραφιά της άτυχης 9χρονης Τζωρτζίνας για τον θάνατο της οποίας κατηγορείται η 33χρονη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα στη ζωγραφιά είναι σχεδιασμένα δύο πρόσωπα, που μάλλον είναι η Τζωρτζίνα με τη μαμά της. Η 9χρονη κοιτάζει σε άλλη κατεύθυνση και η άλλη φιγούρα είναι μέσα σε έναν μαύρο κύκλο.

Στη ζωγραφιά υπάρχει και μία καρδιά που γράφει «Σ’ αγαπώ πολύ» και ενδεχομένως δεν αναφέρεται στη μητέρα της. Η ψυχοθεραπεύτρια και νευροψυχολόγος Ναταλί Βέλτση, η οποία βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής ερμηνεύει τη ζωγραφιά της Τζωρτζίνας ως μια αναζήτηση μια σωστής μαμάς, αλλά και ανάγκης για αγάπη.

«Εγώ εστιάζω στην ανάγκη για αγάπη που είχε το παιδί, στην καρδούλα, στην τρυφερότητα του, στο ότι έδωσε αυτή τη ζωγραφιά κάπου αλλού και όχι στην μαμά, σαν να λέει θέλω αγάπη, θέλω βοήθεια», ανέφερε.

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin