Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Δευτέρα 16/05/2022, σε τι εστιάζουμε.

Ένας νέος κύκλος ζωής ξεκινά σήμερα…

Αρκετά περίεργη θα είναι η σημερινή ημέρα για όλους μας. Η αίσθηση ότι ένας κύκλος ζωής κλείνει, υπερτονίζεται από την Σεληνιακή Έκλειψη, η οποία  θα ολοκληρωθεί τις πρωινές ώρες στο ζώδιο του Σκορπιού, ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να μας φοβίζει, γιατί, για τους περισσότερους από εμάς θα είναι η αιτία να προχωρήσουμε στην συναισθηματική μας αναγέννησης.

Το μεσημέρι, κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα μας βοηθήσει να νιώσουμε σίγουροι για τον εαυτό μας και έτοιμοι να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια που μπορεί αυτή τη στιγμή να υπάρχουν όχι μόνο στην δουλειά μας, αλλά και αυτά που μας βάζει η ίδια η οικογένεια μας.

Το χαμόγελο και η αισιοδοξία θα επιστρέψουν και πάλι στην ζωή μας το απόγευμα, καθώς, κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, θα έχουμε μια ευχάριστη εξέλιξη στη δουλειά μας, την οποία θα γιορτάσουμε μαζί με καλούς φίλους.

Στο πρώτο μισό της ημέρας θα είναι πολύ πιεσμένοι οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), την αυτοπεποίθηση τους θα ξαναβρούν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Ενώ, το απόγευμα θα περάσουν όμορφα οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Photo cover:pixabay.com/RosZie/love

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin