«Ήθελα να ξυπνάω το πρωί και να μη θέλω να με φτύσω»: Ο Κωνσταντίνος Καζάκος εξομολογείται (βίντεο)

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Καζάκος λίγο μετά την αποχώρησή του από το νέο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος εισέβαλε στο Καλό Μεσημεράκι του ΣΚΑΙ και αποκάλυψε ότι του άρεσε η εμπειρία του από το The Masked Singer. Παράλληλα μίλησε για τις συμβουλές που δίνει στην κόρη του που κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος ανέφερε στον Νίκο Μουτσινά:«Η περσόνα του τσολιά ήταν δίκοπο μαχαίρι αλλά ήταν ο τσολιάς εθνικό σύμβολο, δεν μπορούσα να κάνεις βλακείες. Έπρεπε να ήμουν τόσο όσο».

Στην καριέρα του έχει κάνει μεταγλωττίσεις κινουμένων σχεδίων με ίσως τον πιο επιτυχημένο του ρόλο τον Donald Duck. Τον οποίο ντουμπλάριζε με τη φωνή του για επτά χρόνια. Αυτό του έδωσε ευκαιρία να πάει στην Αμερική αλλά αρνήθηκε όπως εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

«Μου είχαν πει να πάω στην Αμερική να κάνω τον Donald στα αμερικάνικα. Γιατί εδώ τότε ήμουν κάτι και έπαιζα πρωταγωνιστικούς ρόλους. Τότε έλεγα θα αφήσω τον Σαίξπηρ να πάω να κάνω τον Donald;».

«Είμαστε τρεις γενιές Καζάκων ενεργές. Η συμβουλή που έδωσα στην κόρη μου, Τζένη, που ασχολείται με το άθλημα είναι να μην χάσει τον εαυτό της. Τη συμβούλευσα να μην χάσει τον εαυτό της, το γνώθι σαυτόν. Άμα δεν το έχεις και νομίζεις ότι είσαι κάτι άλλο την έχεις πατήσει γιατί ευδοκιμεί το καβάλημα του καλαμιού και το ψώνισμα. Όπως έλεγα πάντα και στον εαυτό μου. Ήθελα να ξυπνάω το πρωΐ και να μη θέλω να με φτύσω».

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin