Βασίλισσα Ελισάβετ: Με το μπαστούνι της και ευδιάθετη στον Πλατινένιο Ιωβηλαίο – Οι εορτασμοί για τα 70 χρόνια στον θρόνο και η παρουσία διάσημων σταρ

Πριν 2 ημέρες και συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής 15/05 η Βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε το παρών στη λαμπερή έναρξη των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο. Το Royal Windsor Horse Show διήρκεσε 90 λεπτά και σε αυτό συμμετείχαν οι γνωστοί ηθοποιοί Τομ Κρουζ και Έλεν Μίρεν.

Η βασίλισσα Ελισάβετ έφτασε στο Windsor Castle με το Range Rover της και συνοδευόταν από τον μικρότερο γιο της, τον πρίγκιπα Εδουάρδο. Η 96χρονη μονάρχης είχε μαζί το μπαστούνι της, κατέβηκε προσεκτικά από το αυτοκίνητο αλλά ήταν φανερά ευδιάθετη και χαμογελώντας πήρε το δρόμο προς τη θέση της στο Royal Box.

Αν και το τελευταίο διάστημα η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει ακυρώσει πολλές σημαντικές εμφανίσεις λόγω των κινητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει -μεταξύ αυτών υπνεθυμίζουμε ότι για πρώτη φορά έπειτα από 59 χρόνια, δεν έδωσε το «παρών» στη Βουλή των Λόρδων, στην έναρξη των κοινοβουλευτικών εργασιών την περασμένη Τετάρτη 11/5 – δεν μπόρεσε ωστόσο να αντισταθεί στην βασιλική ιππική έκθεση του Ουίνσδορ.

Η βασίλισσα όχι μόνο εμφανίστηκε την Παρασκευή (13/5) στη βασιλική ιππική έκθεση του Ουίνσδορ (Royal Windsor Horse Show) αλλά ήταν συνεχώς χαμογελαστή και πολύ ευδιάθετη.

Η δεύτερη αυτή άμεση επανεμφάνιση καθησύχασε τις ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας της ενώ το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για να δει την 96χρονη μονάρχη, άρχισε να ζητωκραυγάζει μόλις έφτασε.

Η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και για την περίσταση είχε διαλέξει ένα φόρεμα με παγιέτες, γύρω από το οποίο είχε τυλίξει μια γκρι εσάρπα. Αν και τα πλάνα από το Royal Box ήταν περιορισμένα κατά τη διάρκεια της παράστασης, η 96χρονη μονάρχης φάνηκε να απολαμβάνει την λαμπερή βραδιά.

Στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, τα 70 χρόνια της βασίλισσας στο θρόνο, συμμετέχουν διασημότητες όπως ο Τομ Κρουζ, η Έλεν Μίρεν και η Κάθριν Τζένκινς. Ο Τομ Κρουζ δήλωσε πως είναι τιμή του να συμμετέχει στους εορτασμούς. Η Έλεν Μίρεν, η ηθοποιός που υποδύεται τη βασίλισσα Ελισάβετ, ήταν μεταξύ των σταρ που εμφανίστηκαν στην παράσταση που ονομάζεται A Gallop Through History και περιλαμβάνει περισσότερα από 500 άλογα και 1.000 ερμηνευτές.

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin