Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Τρίτη 17/05/2022, σε τι εστιάζουμε.

Όμορφες στιγμές με φίλους θα περάσουμε σήμερα…

Με χαμόγελο και την διάθεση να περάσουμε όμορφα θα ξεκινήσει η ημέρα μας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, από το πρωί , θα μας βοηθήσει να πάμε με χαμόγελο στην δουλειά μας, ενώ, παράλληλα, θα αρχίσουμε από το πρωί να κανονίζουμε τις απογευματινές και βραδινές μας συναντήσεις.

Το μεσημέρι, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, θα μας ωθήσει να μπούμε μπροστά και να προστατεύσουμε όσους συναδέλφους ή φίλους θεωρούμε ότι είναι πιο αδύναμοι από εμάς.

Ενώ προς το βράδυ, κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, θα περάσουμε όμορφες στιγμές με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, παράλληλα θα καταφέρουμε να σπάσουμε τον πάγο και να φλερτάρουμε με το άτομο που μας ενδιαφέρει.

Πολύ καλή θα είναι η σημερινή ημέρα και γεμάτη ευχάριστες στιγμές θα είναι για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) αλλά και οι Ζυγοί. Αρκετό άγχος θα έχουν τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύς) αλλά και οι Αιγόκεροι. Ενώ, τα έξοδα τους θα πρέπει να προσέχουν εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι) και οι Καρκίνοι.

Photo cover:pixabay.com/AdinaVoicu/woman

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin