Εριέττα Κούρκουλου

«Τρίζουν τα κόκκαλα του Κούρκουλου»: Το απαράδεκτο σχόλιο στην Εριέττα Κούρκουλου και η απάντησή της

Από το βράδυ του Σαββάτου και του τελικού της Eurovision, κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο η απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης ύστερα από ένα ομοφοβικό σχόλιο που διάβασε για εκείνον.

Πιο συγκεκριμένα, κάποιος χαρακτήρισε τον Γιώργο Καπουτζίδη ” κακιά αδερφή”, με εκείνον να απαντά on air : “Aδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Και όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη”. Αυτοί που “χειροκρότησαν” την ατάκα του ηθοποιού, ήταν πολλοί. Μεταξύ αυτών και η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση. Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση στήριξε δημόσια τον Γιώργο Καπουτζίδη και την δήλωση που έκανε, ανεβάζοντας ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και γράφοντας “μπράβο“. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, η στάση αυτή της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση σχολιάστηκε αρνητικά από κάποιους followers της, με την ίδια να δημοσιεύει τα μηνύματα που δέχτηκε.

Η Εριέττα Κούρκουλου δέχτηκε ένα κακεντρεχές σχόλιο από γυναίκα follower της, το οποίο έλεγε: «Γιατί μας το βροντοφωνάζει συνέχεια… Εύχομαι και στον γιο σου, αφού λες μπράβο, άντε τρίζουν τα κόκκαλα του Κούρκουλου».

Η ίδια, δημοσίευσε το μήνυμα που έλαβε και έγραψε: «Κι όμως υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι… Και είναι και γυναίκα (που πιθανώς να φέρει ένα παιδί στον κόσμο)». 

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin