Η Lauren Wasser, το μοντέλο με τα χρυσά πόδια, κάνει πασαρέλα για τη συλλογή Cruise της Louis Vuitton

Στο Σαν Ντιέγκο πριν λίγες μέρες, ο Nicolas Ghesquière έκανε το χρυσό και το ασήμι να λάμπουν σε ένα show που τα είχε όλα… Καθώς και μια μάλλον άγνωστη αιτία.

Μοντέλα που μοιάζουν με σούπερ ηρωίδες. Την προηγούμενη Πέμπτη, 12 Μαΐου, η Louis Vuitton “πέταξε” στο λαμπερό Σαν Ντιέγκο για να παρουσιάσει τη συλλογή της Cruise 2023. 56 μοντέλα παρέλασαν σαν πολεμιστές στο πολύ μινιμαλιστικό και ακατέργαστο σκηνικό, σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Louis Kahn. Ανάμεσά τους: η Lauren Wasser, που επέλεξε ο σχεδιαστής Nicolas Ghesquière. Η Αμερικανή έγινε περισσότερο γνωστή μετά τον ακρωτηριασμό και των δύο ποδιών του αφού αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας ( έπαθε σύνδρομο τοξικού σοκ μετά από χρήση ταμπόν). Όλα τα μοντέλα ντυμένα στα ασημί, από μια υπερμεγέθη καμπαρντίνα μέχρι φουτουριστικά αθλητικά παπούτσια, η Lauren Wasser και τα χρυσά της πόδια τονίστηκαν έτσι από την αντίθεση. Μια ισχυρή θέση που πήρε ο γαλλικός οίκος, που εφιστά την προσοχή σε αυτά τα θέματα υγείας.


Ακρωτηριασμένη στο ένα της πόδι το 2012 και μετά στο δεύτερο το 2018, το μοντέλο επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα της για να ευαισθητοποιήσει το κοινό και τις δημόσιες αρχές προκειμένου να υπάρξει περισσότερη διαφάνεια στη σύνθεση των προϊόντων γυναικείας υγιεινής. Οι χρυσές προθέσεις της έχουν κερδίσει το παρατσούκλι «μοντέλο με χρυσά πόδια». Το μοντέλο παρέλασε την προηγούμενη εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο για το brand Annakiki. Στο Παρίσι διακρίθηκε στις πρώτες σειρές του Sacai. Και φυσικά από τη Louis Vuitton.

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα