Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Πέμπτη 19/05/2022, σε τι εστιάζουμε.

Προσηλωμένοι στους στόχους μας θα είμαστε σήμερα…

Με σιγουριά, δυναμισμό και αποφασιστικότητα θα ξεκινήσουμε την ημέρα μας σημερινή ημέρα. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω, από νωρίς το πρωί θα μας βοηθήσει να δούμε τις καταστάσεις που υπάρχουν τόσο στην προσωπική μας ζωή, αλλά και στην δουλειά μας με ψύχραιμη ματιά, απαλλαγμένη από συναισθηματικές δεσμεύσεις.

Το μεσημέρι, κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα μας βοηθήσει, αφού έχουμε σκεφτεί πολύ καλά όλα τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην ζωή μας, να πάρουμε οριστικές αποφάσεις για το επαγγελματικό μας μέλλον, τις οποίες θα ανακοινώσουμε άμεσα στους συναδέλφους μας.

Προς το απόγευμα, κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα περάσουμε όμορφα σε μια συνάντηση με φίλους, ενώ είναι πιθανό να τραβήξει την προσοχή μας ένα άτομο με πολύ εκκεντρικές απόψεις και ασύμβατο για εμάς.

Ενώ το βράδυ, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, δεν θα λείψουν τα ερωτικά καυγαδάκια.

Αποφασισμένοι να βάλουν την ζωή τους σε νέα δεδομένα και να πετύχουν θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), πολύ άγχος στην δουλειά τους θα έχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Ευχάριστες συζητήσεις με φίλους θα έχουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύς), ενώ ερωτικά καυγαδάκια είναι πιθανό να έχουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί).

Photo cover:pixabay.com/Kanenori/sunset

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin