Γιάννης Φέρτης: Η σύζυγός του ξεκαθαρίζει αν ο ηθοποιός πάσχει από Αλτσχάιμερ

Το πρωί της Πέμπτης τον γύρο του Διαδικτύου έκανε η είδηση πως ο σπουδαίος ηθοποιός Γιάννης Φέρτης πάσχει από Αλτσχάιμερ.

Ολα ξεκίνησαν με μια ανάρτηση της σεναριογράφου και ηθοποιού Κάκιας Ιγερινού στο Twitter, όπου σημείωσε πως ο Γιάννης Φέρτης δίνει μάχη με το Αλτσχάιμερ, τη νόσο που, όπως έγραψε, σβήνει τη μνήμη.

«Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά. Η μνήμη σβήνει. Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει. Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια», έγραψε η Κάκια Ιγερινού για τον Γιάννη Φέρτη.

Ωστόσο, η σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, Μαρίνα Ψάλτη, έκανε παρέμβαση στο «Πρωινό» και διέψευσε ότι ο ηθοποιός έχει αλτσχάιμερ.

«Μαζί μας επικοινώνησε η σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, η Μαρίνα Ψάλτη, η οποία μας παρακάλεσε να κάνουμε την εξής ανάρτηση, ότι δηλαδή δεν ισχύει ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από αλτσχάιμερ», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Μαρίνα Ψάλτη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν ισχύει ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από αλτσχάιμερ. Είμαι σοκαρισμένη γιατί η Κάκια Ιγερινού είναι φίλη του. Θέλουμε την ησυχία μας».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κάκια Ιγερινού διέγραψε την ανάρτησή της στο Twitter.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin