Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Παρασκευή 20/05/2022, σε τι εστιάζουμε.

Την τύχη με το μέρος μας θα έχουμε σήμερα….

Με τους καλύτερους οιωνούς θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα, αφού νωρίς το πρωί, κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, θα έχουμε πολλές την ευκαιρία να κάνουμε ενδιαφέρουσες γνωριμίες στην δουλειά μας, οι οποίες θα μας φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον, ενώ, αρκετοί θα είναι και αυτή που θα εκμεταλλευτούν την σημερινή ημέρα για να ταξιδέψουν.

Το μεσημέρι, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Άρη από τους Ιχθύς, θα μας βοηθήσει να είμαστε σε ετοιμότητα και να αντιδράσουμε άμεσα στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά μας, αλλά και σε μια φιλική σχέση.

Η καλή μας διάθεση, θα επιστρέψει νωρίς το απόγευμα, όταν κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ήλιο από το ζώδιο του Ταύρου, και με χαρά θα αρχίσουμε να οργανώνουμε τα σχέδια μας  για το Σαββατοκύριακο.

Ενώ προς το βράδυ, κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον ανάδρομο Ερμή από τους Διδύμους, κατά τη διάρκεια μιας φιλικής πρόσκλησης ή της εξόδου με τον σύντροφο μας θα περάσουμε όμορφα.

Τυχερές γνωριμίες θα έχουν σήμερα τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι Δίδυμοι και οι Τοξότες. Γερά στα πόδια τους θα νιώσουν ότι πατάνε οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι. Ευχάριστες συζητήσεις με φίλους θα έχουν οι Υδροχόοι, οι Σκορπιοί και οι Λέοντες. Ενώ, σχέδια για το Σαββατοκύριακο θα κάνουν οι Καρκίνοι και οι Ιχθύς.

Photo cover:pixabay.com/jms85/blue

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin