Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Σάββατο 21/05/2022, σε τι εστιάζουμε.

Τα επικοινωνιακά μας ταλέντα θα αναδείξουμε σήμερα….

Έμφαση στην επικοινωνία θα δώσουμε σήμερα από νωρίς το πρωί, η είσοδος του Ήλιου στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων θα μας βοηθήσει να αφήσουμε πίσω την άκαμπτη στάση μας, και να γίνουμε πιο ευέλικτοι και εκφραστικοί, τόσο στις προσωπικές μας σχέσεις όσο και στην δουλειά μας. Πολύ θετικό, θα είναι το γεγονός ότι θα αλλάξουμε τον τρόπο που προσεγγίζουμε τους άλλους και προβάλλουμε τον εαυτό μας.

Νωρίς το απόγευμα, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να μας παρασύρει σε ακραίες αντιδράσεις κατά τη διάρκεια μιας φιλικής ή οικογενειακής συζήτησης.

Το βράδυ, κάτω από την θετική επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στους Διδύμους, θα έχουμε την δυνατότητα να τραβήξουμε την προσοχή των φίλων μας με την εξωστρέφεια και την ευφυΐα και τις διπλωματικές μας ικανότητες, και να τους πείσουμε για την ορθότητα των απόψεων μας. Επίσης, θα έχουμε και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ενώ από την άλλη πλευρά, θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε και μερικά πικάντικα νέα.

Το ταλέντο τους στην επικοινωνία θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν σήμερα οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς). Έξοδα για τους φίλους τους θα κάνουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), ενώ ξαφνικές εντάσεις μπορεί να έχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Photo cover:pixabay.com/Bundschatten/flowers

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin