Μάθε το υποσυνείδητό σου

Ο εσωτερικός κόσμος είναι αόρατος.

Είναι το μέρος του εαυτού μας που δεν συνειδητοποιούμε. Εκεί που αποθηκεύονται τα δεδομένα όλων των εμπειριών μας, τα συναισθήματά μας, οι αρχές μας και τα πιστεύω. Όλα όσα καθορίζουν τη συμπεριφορά μας.

Αυτό το σημείο είναι το Υποσυνείδητο. Μια θεωρία αναφέρει πως το 99,9% όλων των πληροφοριών που προέρχονται από τις πέντε αισθήσεις μας, επεξεργάζεται μόνο υποσυνείδητα. Την ίδια στιγμή, το υποσυνείδητο εκτιμάται ότι είναι χιλιάδες φορές πιο ισχυρό απ’ το συνειδητό.

Πόσα, όμως, γνωρίζουμε για αυτό; Και πώς μπορούμε να συνδεθούμε μαζί του; Πώς μπορούμε να επικοινωνήσουμε με αυτό το σημείο του εγκεφάλου;

Ένας από τους τρόπους, με τους οποίους μπορούμε να το πετύχουμε είναι μέσα από τα βιβλία.

Η Δύναμη του υποσυνείδητου

βιβλία για το υποσυνείδητο

Το συγκεκριμένο βιβλίο του Joseph Murphy είναι από τα πιο πολυδιαβασμένα που γράφτηκαν ποτέ ενώ έχει βοηθήσει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο. Και μπορεί να κάνει την αλλαγή και στη δική σου ζωή.

Οι τεχνικές του είναι απλές, χρήσιμες, κατανοητές, εύκολες και χρειάζεται να αφιερώσεις μόνο λίγα λεπτά από την ημέρα σου. Ένα απλό σύστημα που αν το εφαρμόσεις θα βελτιώσει κάθε τομέα της καθημερινής σου ζωής. Θα σου προσφέρει νοητική ισορροπία, υγεία, οικογενειακή γαλήνη, οικονομική ανεξαρτησία, τα πάντα. Με λίγα λόγια, θα σε κάνει έναν ευτυχισμένο και γεμάτο αγάπη άνθρωπο.

Το υποσυνείδητο μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου

βιβλία για το υποσυνείδητο

Σας έχει τύχει ποτέ να αναλάβει δράση το υποσυνείδητό σας; Μήπως, για παράδειγμα, επιστρέψατε από το γραφείο στο σπίτι χωρίς να θυμάστε να οδηγείτε, από ποιους δρόμους περάσατε, ενώ σκεφτόσαστε κάτι άλλο; Προσπαθούσατε να θυμηθείτε ένα όνομα χωρίς αποτέλεσμα, και ξαφνικά, ώρες μετά, σας ήρθε αβίαστα στο μυαλό;

Ο Dr. Mike Dow μοιράζεται μαζί μας το πρόγραμμα που δημιούργησε, μια τεχνική οραματισμού για το υποσυνείδητο (SVT), με καινοτόμα εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να μάθεις να συνομιλείς απευθείας με το υποσυνείδητό σου και να αξιοποιείς τα δυνατά σου σημεία, τα χαρίσματα και τις ικανότητές σας. Το πρόγραμμά του ξεκινάει με γνωσιακή θεραπεία, στην οποία κατόπιν ενσωματώνονται διάφορες μέθοδοι για την προσέγγιση του υποσυνειδήτου: ενσυνειδητότητα, εκπαίδευση στη χαλάρωση, ύπνωση, διαλογισμός, γνωσιακή εξάσκηση και καθοδηγούμενος οραματισμός.

Μαζί με το βιβλίο, έχουμε δημιουργήσει κι ένα ηχητικό υλικό το οποίο θα σου επιτρέψει να βιώσεις την εμπειρία με όλο σου το είναι.

Κάνε το υποσυνείδητό σου να δουλεύει για εσένα

λειτουργία του υποσυνείδητου

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος-Κυπραίος ίδρυσε τις εκδόσεις Διόπτρα πριν 44 χρόνια. Ήταν από τους πρώτους στην Ελλάδα που μετέφρασαν βιβλία αυτογνωσίας για το ευρύ κοινό, ανοίγοντας νέους δρόμους. Για δεκαετίες συνέχισε να επιλέγει και να φέρνει από το εξωτερικό τους καλύτερους τίτλους, βιβλία που άλλαξαν τη ζωή των αναγνωστών όπως ο Γλάρος Ιωνάθαν, η Ουράνια Προφητεία και Ο Μοναχός που πούλησε τη Ferrari του. Το βιβλίο που έγραψε είναι το απόσταγμα της σοφίας και της ακούραστης μελέτης, που συνεχίζει μέχρι σήμερα καθημερινά.

Το Κάνε το υποσυνείδητό σου να δουλεύει για σένα έχει στόχο να σε βοηθήσει να δώσεις απαντήσεις στα ερωτήματα που τριγυρίζουν στο μυαλό σου, να επιλύσεις απαιτητικά θέματα της καθημερινότητάς σου, να αποκτήσεις αφθονία και να έχεις επιτυχίες στη ζωή σου.

Στο βιβλίο περιλαμβάνονται ασκήσεις διαλογισμού και τεχνικές χαλάρωσης που θα σε βοηθήσουν να συνδέσεις τη θεωρία με την πράξη και να επαναπρογραμματίσεις το μυαλό σου ώστε να κάνεις πραγματικά το υποσυνείδητο σου να δουλεύει για εσένα.

Οι ασκήσεις μας βοηθούν να αναπνέουμε σωστά -από το διάφραγμα. Η αργή, διαφραγματική αναπνοή χαλαρώνει τους μυς, ηρεμεί το πνεύμα και απελευθερώνει την ορμόνη ενδορφίνη, που είναι το φυσικό αναλγητικό.

*Βρείτε εδώ το δωρεάν ηχητικό υλικό που συνοδεύει το βιβλίο!

Photo cover:pixabay.com/geralt/psychology

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα