μικρό κορίτσι

Όταν η 11χρονη ιστιοπλόος αποκάλυψε στους γονείς της ότι την βίαζε ο προπονητής της

Kατέθεσε την Παρασκευή στη δίκη ο πατέρας του προπονητή ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης αθλήτριάς του.

Η κατάθεση του πατέρα έρχεται σε συνέχεια της κατάθεσης της μητέρας του προπονητή, η οποία είχε υποστηρίξει ότι οι γονείς της αθλήτριας ιστιοπλοΐας ήταν εκείνοι που επέμεναν να υπάρξει σχέση της ανήλικης με τον κατηγορούμενο.

«Η μητέρα της Αμαλίας μου έλεγε συνεχώς πόσο καλό παιδί είναι ο γιος μου και πόσο καλός γαμπρός θα ήταν. Εγώ της έλεγα ότι είναι ανήλικη και αυτή έλεγε ότι δεν πειράζει. Την Πρωτοχρονιά του 2013, ο γιος μου είπε ότι οι σχέσεις του με συνομήλικες ήταν αποτυχημένες, ότι οι γυναίκες είναι πολύ ελεύθερες τώρα, ενώ με την Αμαλία, όταν γίνει 16 χρονών, θα μπορούμε να κάνουμε οικογένεια, ταιριάζουμε και είμαστε στον ίδιο χώρο. Δεν μου άρεσε που ήταν ανήλικη, αλλά αφού ήθελαν τα παιδιά…», κατέθεσε η μάρτυρας.

Τι κατέθεσαν οι γονείς της αθλήτριας

«Παιδάκια ήταν, τι ιδιαίτερες σχέσεις; Ήταν προπονητής παιδιών μέχρι 13 ετών. Τι παραπάνω σχέσεις να σκεφτείς από ένα προπονητή που τον έχεις σαν οικογένεια; Έφυγε γη κάτω από τα πόδια μου, όταν το έμαθα. Κι αυτό από έναν άνθρωπο που μόνο καλό του έκανα, του έχτισα το όνειρο του», είχε καταθέσει ο πατέρας της ιστιοπλόου σε προηγούμενη συνεδρίαση.

Η μητέρα της καταγγέλλουσας είχε υποστηρίξει στο δικαστήριο ότι είχε μάθει για τη δράση του κατηγορούμενου από ένα ηχογραφημένο μήνυμα της κόρης της στο κινητό του πατέρα της. «Ήταν ένα καταρρακωμένο παιδί. Μας ανέφερε ότι”ο κατηγορούμενος, δεν είναι αυτός που πιστεύετε, με βιάζει εδώ και δύο χρόνια, το τελευταίο διάστημα απειλεί τη ζωή μου και με χτυπάει ανελλιπώς”. Όταν άκουσα αυτό το μήνυμα  έγινα χίλια κομμάτια και σκεφτόμουν τι θα κάνω εγώ και ο άνδρας μου. Όλο το βράδυ κλαίγαμε. Δεν της δείξαμε να καταλάβει ότι είχαμε ακούσει», είχε καταθέσει εμφανώς φορτισμένη η μητέρα της ιστιοπλόου.

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα