Τα μυστικά για να στεγνώσετε σωστά τα λεπτά μαλλιά σας, με περισσότερο όγκο

Τα λεπτά μαλλιά είναι μία συνεχόμενη ταλαιπωρία. Το πιστολάκι μαλλιών είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας στην προσπάθειά σας για όγκο, αλλά παράλληλα τα ταλαιπωρεί και τα σπάει.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τα λεπτά μαλλιά είναι η έλλειψη όγκου.

Θα πρέπει να κάνετε ένα πιο κοντό κούρεμα και να χρησιμοποιείτε ειδικά προιόντα για τα λεπτά μαλλιά.

Τα λεπτά μαλλιά θα πρέπει να τα στεγνώσετε ταμποναριστά με μία πετσέτα χωρίς να τα τρίβετε.

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε πιστολάκι με φυσούν ώστε να στεγνώσουν χάρη στη δύναμη του αέρα που αποβάλλεται από το πιστολάκι και δίνει περισσότερη ελαφρότητα στα μαλλιά. 

Θα βοηθήσει αν η αρχική πετσέτα είναι από μικροϊνες γιατί αυτό το υλικό βοηθά στον περιορισμό της τριβής και στη μείωση του φριζαρίσματος . Αποφύγετε πάση θυσία να τρίβετε το τριχωτό της κεφαλής σας πολύ έντονα, με κίνδυνο να καταστρέψετε τα μαλλιά σας.

Στη συνέχεια, πιάστε το πιστολάκι μαλλιών σας και ενεργοποιήστε τη μέτρια φωτιά: όλα τα μαλλιά σας πρέπει να είναι περίπου πάνω από τα μισά στεγνά. Για να μην τα υποβάλετε στη δράση της συσκευής για πολύ καιρό, μπορείτε επίσης να αφήσετε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν στον αέρα, αλλά να διατηρήσετε λίγη υγρασία για το επόμενο βήμα.

Έπειτα έρχεται η στιγμή να ασχοληθείτε στις ρίζες: χρησιμοποιώντας μια χτένα, τραβήξτε ένα φιτίλι προς τα πάνω και στεγνώστε το προς την αντίθετη κατεύθυνση από τη φυσική του ανάπτυξη, κατευθύνοντας τον αέρα καλά προς τις ρίζες. Σημειώστε ότι η εργασία σας θα είναι πιο ακριβής εάν η συσκευή σας είναι εξοπλισμένη με επίπεδη άκρη. Αφήστε το φιτίλι να κρυώσει, μετά αντιμετωπίστε το επόμενο και ούτω καθεξής. Ο όγκος φαίνεται τελικά; Τέλεια, τώρα τελειώστε το στέγνωμα των μήκων χωρίς απαραίτητα να προσπαθήσετε να τα κάνετε λεία. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να τα ξεμπερδέψετε.

Photo cover:pixabay.com/terribileclaudio/model

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin