Μύκονος: Ο ναός της διακόσμησης και των όμορφων πραγμάτων

Η Μύκονος έχει πολλά πράγματα να υπερηφανεύεται και σίγουρα ένα από αυτά είναι το μοναδικό Chora Mykonos Barefoot Luxury Living, και μάλιστα όχι με ένα αλλά με δύο καταστήματα στο νησί,, το ένα στη Χώρα και το άλλο λίγο πιο έξω. Όπως λέει και ο τίτλος πρόκειται πραγματικά για ένα ναό της διακόσμησης, γεμάτο one of the kind αντικείμενα – αριστουργήματα και έπιπλα.

Το Chora Mykonos Barefoot Luxury Living έχει στόχο τον σχεδιασμό σπάνιων δημιουργιών και να προσφέρει στο πελάτη ότι έχει ονειρευτεί και δεν θα βρει πουθενά αλλού.

Από τη Μύκονο, είναι το κέντρο επίπλων και διακόσμησης για όλους τους πελάτες του, σε όλο τον κόσμο. Μοναδικά αντικείμενα που θα εκπληρώσουν τις μεγαλύτερες προσδοκίες σας στο μέρος που ζείτε, και το Chora θέλει το σπίτι σας να είναι ζεστό και φιλόξενο γεμάτο με υπέροχα χρώματα και ταιριαστά αντικείμενα.
Η επαγγελματική γνώμη συνδυάζεται με τις ανάγκες σας και το αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τη φαντασία σας.

Στο Chora Mykonos Barefoot Luxury Living υπάρχει όλη αυτή η γνώση που χρειάζεται για να διακοσμήσει ιδανικά την κατοικία σας.

Το Chora Mykonos Barefoot Luxury Living αναλαμβάνει πολλά έργα παγκοσμίως. Στόχος είναι να συνδυάσει το όνειρο του πελάτη στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο με τα πιο αποκλειστικά και μοναδικά έπιπλα. Η μαγεία της Μυκόνου αποτυπώνεται σε κάθε έργο, δίνοντας μια αίσθηση πολυτέλειας, φύσης, ελευθερίας και πάντα εμπνευσμένη από την αισθητική για τον χώρο που θα δημιουργηθεί.

Κάθε όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα και κάθε σπίτι, εστιατόριο, ξενοδοχείο και όχι μόνο, μπορεί να μεταφερθεί σε ένα μαγικό μέρος.

Άλλωστε πολλά από τα ξενοδοχεία του νησιού αλλά και μαγαζιά είναι διακοσμημένα από το Chora γι αυτό και εκτός άλλων, ξεχωρίζουν για την αισθητική και το interior design τους. Έχει διακοσμήσει κάποια από τα ωραιότερα ξενοδοχεία στη Μύκονο όπως επίσης τα καλύτερα μυκονιάτικα σπίτια πολυτελή ή και μη.

Το σίγουρο είναι πως αν περάσει κάποιος μπροστά από το Chora, αποκλείεται να μη ρίξει μια ματιά, τα εξαίσια αντικείμενα τραβούν το βλέμμα, και πολύ δύσκολο να μην σταματήσει να δει… τι συμβαίνει εδώ! Γιατί συμβαίνουν υπέροχα πράγματα!

Τo Chora Mykonos Barefoot Luxury Living έχει λάβει επίσης τρεις διεθνείς διακρίσεις: “Interior Design Award”, “Seven Stars Luxury Home and Hotel Decoration Supplier” και “Seven Stars Luxury Home and Hotel Decoration”.

INFO:
Agios Taxiarchis: Main Road Ano Mera 84600 Τ.+302289071107 / mob: +306936622009
Town Store: 43 Florou Zouganeli Str, Pano Matogianni 84600 Τ. +302289079363 / mob: +306936622009
Εmail: info@choramykonos.com     E-shop: choramykonos.com

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα