Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Τετάρτη 08/06/2022, σε τι εστιάζουμε.

Από πολλά σκαμπανεβάσματα θα περάσει η διάθεση μας σήμερα…

Με τις συναισθηματικές μας ανασφάλειες θα βρεθούμε αντιμέτωποι, από νωρίς το πρωί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα γιγαντώσει τους προσωπικούς μας φόβους και τις ανασφάλειες μας. Ενώ, στην προσπάθεια μας να γίνουμε αποδεκτοί από τους άλλους, είναι πιθανό μην δούμε τις πραγματικές προθέσεις των συναδέλφων ή κάποιων ατόμων από το φιλικό μας περιβάλλον, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να μας εκμεταλλευτούν.

Προς το μεσημέρι, η διάθεση μας θα αρχίσει σταδιακά να αλλάζει, και κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου, θα καταφέρουμε να κερδίσουμε την προσοχή και την εκτίμηση των συναδέλφων και των συνεργατών μας, με τις δομημένες απόψεις μας και την ικανότητα μας να δίνουμε λύσεις.

Το απόγευμα, κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την θέληση και το πείσμα μας, για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που κάποιοι συνάδελφοι  μας προσπάθησαν να βάλουν στον δρόμο μας.

Ενώ το βράδυ, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Δία, θα μεγεθύνει τα συναισθήματα που νιώθουμε για τον σύντροφο μας και θα μας παρασύρει σε υπερβολές.

Τα μάτια τους δεκατέσσερα θα πρέπει να έχουν σήμερα οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς), σημαντικές ευκαιρίες να ξεχωρίσουν στο χώρο της εργασίας τους θα έχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Ενώ σε υπερβολές είναι πιθανό να παρασυρθούν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Photo cover:pixabay.com/Julius_Silver/hd

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin