Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Ξανθιά για τις ανάγκες του νέου της ρόλου

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στα γυρίσματα της νέας τηλεοπτικής σειράς που συμμετέχει «National Treasure» αλλά αρκετά διαφορετική απ ότι την ξέρουμε αφού η 52 μελαχρινή ηθοποιός έγινε… ξανθιά! Και μπορεί να μην είναι μεγάλη υπόθεση για μια γυναίκα να αλλάζει το χρώμα των μαλλιών τη2ς, το αντίθετο μάλιστα, ωστόσο υπάρχουν κάποιες γυναίκες που τα μαλλιά τους τις χαρακτηρίζουν, έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της εμφάνισης και του στυλ τους. Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς είναι σίγουρα ανάμεσα σε αυτές αφού είναι στο μυαλό όλων συνδεδεμένη με τα μακριά, πλούσια και λαμπερά μαύρα μαλλιά της. Από την άλλη όμως και ως επαγγελματίας, ακολουθεί τις ανάγκες του νέου της ρόλου ο οποίος την θέλει… κατάξανθη! Και όχι μόνο με πλατινέ μαλλί αλλά και κοντό, δηλαδή αγνώριστη! 

Ωστόσο επειδή η αλλαγή αυτή είναι τεράστια και καθόλου εύκολη, δεν έγινε η παράτολμη παρέμβαση από την ηθοποιό αλλά φοράει περούκα. 

Τι διαπραγματεύεται η νέα αυτή τηλεοπτική σειρά

H νέα ομώνυμη τηλεοπτική σειρά  αποτελεί επέκταση του franchise ταινιών National Treasure. Η πρώτη ταινία κυκλοφόρησε το 2004 με πρωταγωνιστές τους Nicolas Cage και Diane Kruger. Στην υπόθεση της ταινίας, ο αρχαιολόγος Μπεν Γκέιτς γνώριζε από τα παιδικά του χρόνια για τον έναν χαμένο εδώ και 2000 χρόνια θησαυρό, καθώς οκτώ γενιές της οικογένειάς του προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν. Τώρα ο Μπεν έχοντας αρκετά στοιχεία, γνωρίζει ότι για να βρει τον θησαυρό θα πρέπει να κλέψει την Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, στη συνέχεια να αποκωδικοποιήσει τον κρυμμένο χάρτη, να ξεφύγει από το FBI και τους υπόλοιπους που αναζητούν τον Χαμένο Θησαυρό.

Η δεύτερη ταινία κυκλοφόρησε το 2007 με τους ίδιους πρωταγωνιστές και η υπόθεση επικεντρωνόταν στον προπάππου του Μπεν Γκέιτς, ο οποίος θεωρήθηκε εμπλεκόμενος της συνωμοσίας που κατέληξε στη δολοφονία του Αβραάμ Λίνκολν. Ο Γκέιτς προσπάθησε να αποδείξει την αθωότητά του ακολουθώντας μια αλυσίδα στοιχείων που τον οδηγούν από το Παρίσι στο Λονδίνο και τελικά πίσω στην Αμερική.

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin