Τα τρία μυστικά για να έχετε καλό κάρμα

Όλα είναι ενέργεια. Το καλό κάρμα είναι το αποτέλεσμα μιας ροής θετικών ενεργειών. Ενώ οι πράξεις μας είναι αποτέλεσμα των σκέψεων και των συναισθημάτων μας, αν αυτά ελέγχονται, μπορεί να συμβούν όμορφα πράγματα. Τρία μυστικά για να έχετε καλό κάρμα.

  1. Η πρώτη σκέψη πρέπει να είναι ότι είναι σημαντικότερο να είστε καλά στην υγεία σας και ευτυχισμένη. Αυτή είναι η καλύτερη εκδίκηση. Όταν αποθηκεύεις αρνητικές σκέψεις, θλίψη και πόνο, μόνο κακό μπορείς να σου κάνεις. Πρέπει να αποδεχόμαστε τα γεγονότα όπως είναι και να τα αξιολογούμε με την θετική τους πλευρά. Φροντίζουμε και αγαπάμε τον εαυτό μας, για να υπάρχει αρμονία και ισορροπία θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη την εκδίκηση και την επιθυμία να κάνετε και κάποιον κακό. Η τιμωρία του είναι η δική σας ευτυχία, το δικό σας χαμόγελο, το δικό σας ζεν.

  1. Η ευγένεια και η αγάπη όταν δίνονται απλόχερα, πολύ απλά καταγράφεται στον πίνακα του χρόνου και η φύση θα σου τα γυρίσει όλα πίσω στο πολλαπλάσιο. Το να μοιράζεσαι αγάπη και ζεστασιά είναι ένας μαγικός τρόπος για να γεμίσεις θετικό κάρμα. Όταν σκεφτόμαστε τους άλλους, όταν τους στηρίζουμε σε δύσκολες στιγμές χωρίς να τους κρίνουμε, αλλά απλώς προσφέροντάς τους καλοπροαίρετες συμβουλές, μπορούμε μόνο να γεμίσουμε με αγάπη και ευτυχία.

3. Όποιος σου κάνει κακό θα το βρει μπροστά του. Η φύση τιμωρεί τους αρνητικούς ανθρώπους, η ιστορία καταγράφει πολλές ιστορίες….. Αντί να νιώθετε την ανάγκη για εκδίκηση, νιώστε τις ακτίνες του ήλιου και γεμίστε φως που θα σβήσουν αυτή την ανάγκη. Διώξτε αυτές τις αρνητικές σκέψεις και το κάρμα σας θα παραμείνει καθαρό. Δώστε το χέρι σας στον εχθρό σας και το κάρμα σας θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο.

Photo cover:pixabay.com/mohamed_hassan/yoga

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα