Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Πέμπτη 09/06/2022, σε τι εστιάζουμε.

Τους καλούς μας τρόπους θα θυμηθούμε σήμερα…

Με την αίσθηση ότι όλα θα πάνε καλά και κανένας, δεν θα χαλάσει την διάθεση μας, θα ξεκινήσουμε την ημέρα μας σήμερα. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Ήλιο από τους Διδύμους, θα ενισχύσει την καλή μας διάθεση και θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε, με μεγάλη ευελιξία, τους κακότροπους συναδέλφους μας.

Μετά το μεσημέρι, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού, θα μας βοηθήσει να είμαστε πιο επίμονοι και υπομονετικοί, ενώ από την άλλη πλευρά, θα καταφέρουμε με σωστή οργάνωση, να κλείσουμε όλες τις εκκρεμότητες μας.

Ωστόσο το βράδυ, η διάθεση μας θα αλλάξει, καθώς κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το Ζυγό με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να έρθουμε αντιμέτωποι με τους φόβους και τις συναισθηματικές μας ανασφάλειες, ιδιαίτερα θα πρέπει να προσέχουν  όσοι βρίσκονται σε σχέσεις εξάρτησης.

Ήρεμα στην δουλειά τους θέλουν να περάσουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), σχέδια για το Σαββατοκύριακο κάνουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς). Ενώ απέναντι με τους φόβους και τις συναισθηματικές τους ανασφάλειες είναι πιθανόν να βρεθούν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Photo cover:pixabay.com/lucythomasphotography/cliff

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin