Γιώργος Τράγκας

Συνεργάτης Γιώργου Τράγκα: «Ήμασταν οι πρόθυμοι ηλίθιοι και την πατήσαμε» -Oι ράβδοι χρυσού σε θυρίδα

Έξι μήνες μετά τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα και τη δημοσιοποίηση της είδησης για την τεράστια περιουσία του γνωστού δημοσιογράφου, έγινε γνωστό, πως δεσμεύθηκαν οι περιουσίες της συζύγου του, Μαρίας Καρρά, και δύο συνεργατών του.

Μάλιστα, ο ένας εκ των δύο συνεργατών του, που φέρεται να δεσμεύθηκε και η δική του περιουσία, μίλησε στην εκπομπή «Tlive» στον Alpha και είπε: «Δεν γνωρίζω τίποτα για δέσμευση περιουσιακών μου στοιχείων. Δεν έχω καθόλου περιουσία, είμαι συνταξιούχος. Το μόνο που έχω είναι η σύνταξή μου. Δεν έχω ούτε αυτοκίνητο, ούτε μαντίλι να κλάψω».

Τι αποκάλυψε συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα

Όσο για την επαγγελματική σχέση του με τον Γιώργο Τράγκα, είπε: «Είχα συνεργαστεί με τον Γιώργο Τράγκα κατά το παρελθόν. Ήμουν διευθύνων σύμβουλος στις επιχειρήσεις του. Μάλιστα, είχα καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλάκισης, επειδή αυτές οι επιχειρήσεις είχαν πτωχεύσει για χρέη στο δημόσιο. Δεν είχα καμία πρόθεση να συμμετέχω σε διοικητικά συμβούλια και τέτοια. Εκείνος με πίεζε, για να μπορέσει να υλοποιήσει τα επιχειρηματικά του σχέδια. Μπλεχτήκαμε και την πατήσαμε, γιατί ήμασταν οι πρόθυμοι ηλίθιοι. Πρέπει να είμαι και ο μόνος που έχει καταδικαστεί από τις επιχειρήσεις Τράγκα».

«Όσοι συνεργαζόμασταν με τον Γιώργο Τράγκα δεν γνωρίζαμε ότι έχει δημιουργήσει τόσο μεγάλη περιουσία. Γνωρίζω ότι είχε πάρει αρκετά χρήματα από τις αγοραπωλησίες καναλιών στις οποίες συμμετείχε, αλλά και από τις μετεγγραφές που έκανε στα ραδιόφωνα» πρόσθεσε, για να καταλήξει: «Σε καμία περίπτωση δεν γνώριζα ότι είχε έναν τέτοιο πακτωλό χρημάτων».

Οι ράβδοι χρυσού στην θυρίδα του

Πυκνό μυστήριο καλύπτει την προέλευση των ράβδων χρυσού που άφησε στους κληρονόμους του ο Γιώργος Τράγκας. Ο αγώνας των Αρχών είναι να βρουν από πού έφτασαν οι ράβδοι χρυσού στα χέρια του Γιώργου Τράγκα.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Live News» στο Mega, οι δημοσιογραφικές πληροφορίες κάνουν λόγο για 10 ράβδους σε θυρίδα, με την αξία τους να μπορεί να φτάνει συνολικά και το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Οι Αρχές προσπαθούν να απαντήσουν σε κρίσιμα ερωτήματα, όπως από πού προέρχονται οι ράβδοι χρυσού, γιατί δόθηκαν στον δημοσιογράφο και πώς έγινε η μεταβίβασή τους, ποια παραστατικά υπάρχουν και πώς τις προμηθεύτηκε ο άνθρωπος που τις έδωσε στον Γιώργο Τράγκα.

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα