Τα 3 ζώδια που υψώνουν τείχη στο συναίσθημα τους


Υπάρχουν τρία ζώδια που τους είναι δύσκολο να δείξουν τα συναισθήματά τους. Αναζητούν έντονα την αγάπη και την φροντίδα και επειδή φοβούνται ότι θα πληγωθούν κλείνονται στον εαυτό τους και δεν εκδηλώνονται. Ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και ο Αιγόκερως είναι τα τρία εσωστρεφή ζώδια, που υψώνουν τείχη στα συναισθήματά τους.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος αγαπάει μία φορά, την πρώτη και δίνει όλο του τον εαυτό. Όταν θα πληγωθεί, θα πάρει ένα καλό μάθημα και μετά θα κλειστεί στον εαυτό του. Θα του πάρει πολλά χρόνια να το ξεπεράσει και ίσως να μην επιχειρήσει να εκφράσει τα συναισθήματά του για δεύτερη φορά. Αν καταφέρεις να γκρεμίσεις τα τείχη που υψώνει, τότε θα περάσεις μία υπέροχη ζωή μαζί του. Ο Καρκίνος αγαπάει με πάθος και θα φροντίζει για πάντα το ταίρι του.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός περνάει τον οποιοδήποτε από κόσκινο. Για να σε εμπιστευτεί θα πρέπει να του έχεις αποδείξει ότι το αξίζεις. Αν τον προδώσεις θα φροντίσει να σε εκδικηθεί και είναι πιθανόν να σε πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Όχι μόνο δεν ανοίγεται εύκολα, αλλά χτίζει μεγάλα τείχη που θα πρέπει ή να τα ανέβεις ή να τα γκρεμίσεις για να τον πλησιάσεις. Ο φόβος του για να μην πληγωθεί τον κρατάει πίσω ως προσωπικότητα, αν βρεθεί όμως ο κατάλληλος άνθρωπος, τότε θα περάσουν καλά και οι δύο.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως έχει το προσωπείο του απότομου και του σκληρού. Ο εσωτερικός του κόσμος όμως είναι μία μαγεία. Είναι τρυφερός και αγαπησιάρης, αλλά έχει τον φόβο της απόρριψης και τον κάνει να υψώνει τα τείχη, που θα τον προστατέψουν από τον πόνο και την αδικία. Ο Αιγόκερως κάνει συνήθως εφήμερες σχέσεις, για να έχει αυτός το πάνω χέρι και να αποχωρεί όταν αρχίσει να ζορίζεται. Όταν όμως καταφέρεις να ξεκλειδώσεις την ψυχή του τότε θα δεις έναν διαφορετικό άνθρωπο από αυτό που ξέρεις.

Photo cover:pixabay.com/Angela_Yuriko_Smith/wall

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin